C.black Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα...θα θελα να ρωτήσω πως και αν γίνεται φυσικά να συνδέσω κάποιο πετάλι σε ενισχυτή ο οποίος δεν εχει λούπα αλλα να μην κόβει ένταση,τόνο κτλπ! Στην περίπτωση μου,έχω το Nova system το οποίο και συνδέω στη λούπα του ενισχυτή μου.. αλλα έχω θέμα όταν παίζω σε άλλους ενισχυτές οι οποίοι δεν έχουν λούπα.. και είναι κρίμα όταν αυτοί είναι λαμπατοι!! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα! Στους ενισχυτες που δεν εχουν λουπα,ο μονος τροπος συνδεσης της nova ειναι πριν την προενισχυση τους,δηλαδη κιθαρα-->nova-->input ενισχυτη.. Αν δε σε ενδιαφερουν τα βρωμικα καναλια αυτων των ενισχυτων,αυτος ο τροπος ειναι ο ιδανικοτερος για να μη χανεις τον τονο του ενισχυτη σου.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι ότι με αυτή τη σύνδεση κόβει αρκετά τον τονο του ενισχυτή αλλα και την ένταση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskollias Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Σε ένα παλιότερο ποστ ένα παλικάρι αναφέρει κάποιες ρυθμισεις... http://www.noiz.gr/index.php?topic=190177.10 «Οι ρυθμίσεις είναι : πατάμε το κουμπί LEVELS Volume : 0 db Input Gain : 11 Left out : 0 Right out : 0 Input : Drive Vol POs : PRE Advance : ON Boost Max : 6 db (το βάζουμε όσο θέλουμε από 0 έως 10 δεν επηρεάζει) Output Rng : 14 dbu clock :48 Khz Dig Input : 0 db Dither : Off» Νομίζω θα σε βοηθήσει... (αν και οι τελευταίες τιμές μάλλον δεν υπάρχουν στο μενού....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ.. θα το δοκιμάσω ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση