immortalx Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Ενα μικρο project που καναμε με τα παιδια :D www.youtube.com/watch?v=RQzHeyiifzU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ωραίο!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι... έτσι... 8) Από μικρά στην ποζεριά για να μπούνε οι σωστές βάσεις ;D 8) Μπράβο στα παιδιά. ΥΓ: Αν δέχονται παραγγελιές, κάτι από Ratt θα ήταν ευπρόσδεκτο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο το cover! Μπράβο στα παιδιά και να τα χαίρεσαι! :D ΥΓ: Τι ωραίο μωρό είναι αυτό με το οποίο παίζει ο υιός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Να τα χαίρεσαι! \m/ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 φοβερη η πιτσιρικαρια!!! το καλωδιο της κιθαρας που παει??? :P Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες ευχαριστω πολυ! ΥΓ: Τι ωραίο μωρό είναι αυτό με το οποίο παίζει ο υιός;[/size] Αυτη ειναι η τελευταια μου κατασκευη αλλα δυστυχως παρελειψα να βγαλω φωτος απο τη διαδικασια. Εχω μονο "glamour shots" ;D το καλωδιο της κιθαρας που παει??? :P[/size] Στο πουθενα ;D Βεβαια ο γιος μου την ειπε, γιατι στο video δυσκολευοταν να παιξει αυτα που ειχαμε ηχογραφησει χωρις να ακουει πλεον τι παιζει ;D Και εγω επεμενα οτι πρεπει τουλαχιστον να φαινεται το καλωδιο = fail ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 ΥΓ: Αν δέχονται παραγγελιές, κάτι από Ratt θα ήταν ευπρόσδεκτο. Terry συμφωνω 100% με την επιλογη σου! Θα τους μεταφερω το μηνυμα με... δημοκρατικο τροπο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Terry συμφωνω 100% με την επιλογη σου! Θα τους μεταφερω το μηνυμα με... δημοκρατικο τροπο ;D ;D ;D ;D Ε, η βάση της κιθάρας είναι υπερπαραγωγή. Να εικάσω ότι είναι δική σου κατασκευή; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2014 :o :o :o Μιλάμε ζωγράφισες...φοβερή κατασκευή! Η κιθάρα τα σπάει όπως επίσης και το σταντ (υπερπαραγωγή). Εάν θέλεις και έχεις χρόνο δώσε μας μερικές πληροφορίες για την κατασκευή της σε ξεχωριστό θέμα. ;) ΥΓ: Θέλω κι εγώ μία!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση