Superfunk Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχως εκει που εχομεν φτασει ακομα και εγω θεωρουμαι πλεον avant garde αντιεμπορικος καλλιτεχνης... Μονο "χοντροι με πτανακια‘‘ εχουν πλεον μελλον στο Greece ;D παντως εγω δεν εχω προβλημα αν θελει ο Σαμης....τον φτιανω μαγκα,τουλαχιστον απο θεμα παραγωγης... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν τον θελουμε μαγκα ....Ποπ Σταρ τον θελουμε. Τώρα αν θέλει να γίνει χοντρός η πτνακι ..ποιοι είμαστε εμείς που θα του πούμε όχι ; Χαχα Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 ;D ;D ;D Θεϊκό... Αλλά καλά ο χοντρός... Πρέπει να τραγουδάει. Το έτερο μέλος που αναζητούν, τι ρόλο θα έχει στο γκρουπ; ::) ΥΓ: Απορία... μπασίστα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Nα τους μαγειρευει κανα αυγο, κανα μακαρονι, καμια πατατα, τετοια. Για τι αλλο να το θελουν βρε Terry? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Άμα ξέρει να ανοίγει φύλλο θα τους κάνει και πιΤες .Καθε μέρα μακαρόνια ; Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά δεν καταλάβατε. Ο χοντρός και το πουτανάκι πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο. Δεν γίνεται κι αλλιώς δηλαδή. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά τα τρία χαρτάκια με το τηλέφωνο που λείπουν, τα πήραν χοντροί ή πουτανάκια? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Το αλλο ανεκδοτο δεν το παρατηρησε κανεις? "Ο χοντρος θα πρεπει να ξερει να τραγουδαει". ??? Μα, σε ενα Rap σχημα το παραπανω προσον ειναι το μονο που δεν χρειαζεται... ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν και χοντρά πουτανάκια αγαπημένες μου φίλες, τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Και χωρίς κόμπλεξ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Μονο "χοντροι με πτανακια‘‘ εχουν πλεον μελλον στο Greece ;D παντως εγω δεν εχω προβλημα αν θελει ο Σαμης....τον φτιανω μαγκα,τουλαχιστον απο θεμα παραγωγης... ;D Φίλως δεν περίμενα τπτ καλύτερο από σένα, προκειμένου να κονομίσεις καπιταλιστικό γρούιν, ευχαρίστως θα με έκανες χοντρό πτανάκι ;D ;D ;D Ρε είμαι ιδρυτικό μέλος της ΚΟΒΑς Παγκρατίου ρε λαίμαι. Δεν πάτε καλά ούτε εσύ ούτε ο παρΤΕΡης ;D Έχω πάντως μια ιδέα για ένα χορευτικόν άσθμα κατά νου. Τίτλος miss Nani, προς ώρας μαζεύω οπτικό υλικό ;) και μουσικά το ζυμώνω,αν το καταφέρω, θα σε επισκεφθώ Nile Rodgers του Παγκρατίου και περιχώρων ;D Είμαι ανοιχτός εις τας επιρροάς ο φούστης τι να λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση