G.K. Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορώ να φανταστώ οτι θα άνοιγα εγώ τέτοιο θέμα καθότι ''φεντερικός'' μέχρι το κόκκαλο. Πλησιάζοντας όμως τα πρώτα -άντα μάλλον ξεκούτιανα και μετά από μια superstrat και μια strat ήρθε η ώρα να αλλαξοπιστήσω για τα μάτια μόνο μιας GOLDTOP. Και το αναφέρω αυτό διότι είναι η μόνη Les Paul που μου αρέσει οπτικά. Μιας και θα εκτελεί χρέη ''ερωμένης'' και όχι βασικής, η τιμούλα της δε θέλω να ξεφύγει σε αστρονομικά ποσά επιπέδου VOS κτλ. Χοντρικά κοιτάω λοιπόν τριψήφια ποσά. Έχω όμως μπερδευτεί. Να πάρω 50s? 60's? 70's? Ή να κάνω μια υπέρβαση (1000 κάτι ευρώ) για μια Studio Goldtop? Έχω δει τις βασικές διαφορές τους σε specs (κάτι για ψημένα maple κτλ ;D ) οπότε θα με ενδιέφεραν γνώμες κατόχων και ατόμων που έχουν βρεθεί στην αγκαλιά τους. Επίσης ούτε με το ''μανίκι'' έχω ιδιαίτερα κολλήματα. Χοντρές λεπτές όλες καλές... (Όπως παρατηρήσατε δεν ανέφερα πουθενά το όνομα του γνωστού κατασκευαστή με τα 6 γράμματα από σεβασμό για το Leo. Αλλά ας αρχίσουμε από αυτές την κουβέντα κι αν προκύψουν και άλλες στην πορεία το συζητάμε.) Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλό σ/κ. Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ποτέ δεν είναι αργά... Είμαι κάτοχος μιας Les Paul 60's tribute με P-90's. Την είχα αγοράσει από το εξωτερικό μόλις είχε βγει η συγκεκριμένη σειρά. Πολύ τίμια -για τα λεφτά της- κιθάρα. Μπλουζ, κλασικό ροκ, η κιθάρα ανταποκρίνεται αρκετά καλά σε συνδυασμό βέβαια με έναν αξιόλογο λαμπάτο ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Αμα ψηνεσαι για Ρ90 δες την melody maker 2014 ;) http://www.thomann.de/gr/gibson_lp_melody_maker_2014_sy.htm goldtop δεν την λες αλλα κοντα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Μια από τις επιλογές --> http://www.ebay.com/itm/ESP-Edwards-E-LP-92SD-GOLD-TOP-DUNCAN-Long-tenon-Made-in-Japan-/380836486122?pt=Guitar&hash=item58ab9f9bea http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Η αλήθεια ειναι πως θα προτιμούσα με humbuckers. ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PanosB Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Εχει μια προσφορα ο Dean Zelinsky για μια golgtop LP style κοντα στα 500 usd. Ριξε μια ματιά στο www.deanzelinsky.com. H μονη διαφορά που ισως ειναι σημαντικη ειναι ο bolt-on λαιμος της zelinsky. Εμενα δε θα με ενοχλουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 troll mode ON παρε telecaster...they sound the same... troll mode off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Eαν εισαι shreder μην κανεις το λαθος και παρεις 50s neck. Eαν οχι τοτε οκ. Προσωπικη αποψη παντα(ορισμενοι ισως στραβωσουνε ;D ;D ;D) Η gold top ειναι μια..δεν βαφεις red ferrari ενα skoda..σωστα; Εχω παιξεις με την vos και ειναι ετη φωτος...δεν αξιζει τα λεφτα της αλλα τι να κανουμε πληρωνεις gibson. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρομαι να βλέπω παίχτες που ωριμάζοντας βλέπουν το φως το αληθινό, σε αντίθεση με παίχτες που... γερνάνε και λοξοδρομούν. ;D ;) Θα μιλήσω σαν κάτοχος μιας LP Studio, την οποία και έχω "παντρευτεί" κανονικά, μιας και είναι επί της ουσίας η μοναδική μου κιθάρα. Σε παρένθεση: και δεν είναι ότι δεν θέλω άλλες κιθάρες / ερωμένες. Είναι ότι και ποτέ μου να μην αποκτήσω άλλη κιθάρα, και να μείνω μια ζωή με την δική μου, δεν με χαλά καθόλου γιατί είναι στην πραγματικότητα η μόνη που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. Οι άλλες είναι "θέλω". Κλείνω την παρένθεση. Οι Gibson Les Paul Studio, γιατί για αυτή την κατηγορία τιμής μιλάμε αφού κυμαίνεσαι στην περιοχή 600 - 1,000-κάτι ευρώ αν κατάλαβα καλά, σε αυτό το εύρος τιμής έχουν ΜΟΝΟ αισθητικές διαφορές και όχι στο σετάρισμα / playability. Άρα θα σου πρότεινα να αποφασίσεις με γνώμονα πρώτα την τσέπη σου και μετά την προσωπική σου αισθητική. Μην ψαρώνεις με το Goldtop, το οποίο ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ είναι με διαφορά το πιο εντυπωσιακό φινίρισμα σε Les Paul, γιατί το Goldtop σε μια Studio δεν έχει καμία σχέση με το Goldtop σε μια R7. Για μαγνήτες μην χολοσκάς, στο λέω από τώρα οτι είναι μετριότατοι και μακριά από τον ήχο που μας έκανε να αγαπήσουμε τις Les Paul, αλλά ευτυχώς αυτοί αλλάζονται με ό,τι επιθυμείς, όταν με το καλό το αποφασίσιεις. Το μπρατσάκι είναι πιο καθοριστικό, αλλά αφού είπες ότι είσαι ευέλικτος σε αυτό το θέμα... Καλό ψάξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Κάνω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με τον OP,οπότε παιδιά πείτε μας πράγματα για αυτά τα μοντέλα!!! *Αν και εγώ έχω θέμα με τον λαιμό για το ''είμαι''( ; ) shredder ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση