Προς το περιεχόμενο

Johnny T. / Longshadow / Haris: The Station

Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Είστε και οι 3 υπέροχοι.Μου άρεσε πάρα πολύ η δουλειά σας,όπως και οι προηγούμενες.Και χώρια και παρέα μου αρέσουν πολύ οι συνθέσεις και οι εκτελέσεις σας.

Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεθείτε,αλλά θα ήταν τρομερή συνάντηση/live.

Περιμένουμε και άλλα!!

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πλάκα κάνεις. Η φωνή κάτι ανάμεσα σε Κοεν και πρόσφατο Ντύλαν, η μουσική σε βάζει σε φθινοπωρινες, επαρχειακές σκηνές. Τα ντραμς ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, μπράβο, μπράβο. Μπορούμε να ακούσουμε ακόμα την 1η έκδοση ή ό,τι άλλο υπάρχει από αυτή τη συνεργασία;

Μπορούμε να ακούσουμε ακόμα την 1η έκδοση ή ό,τι άλλο υπάρχει από αυτή τη συνεργασία;

Ο Χάρης έχει οβινδεον ολάκερη συναυλία, αλλά του κάηκε η κάρτα μνήμης  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Αποφεύγω πάλι την παράθεση και σας ευχαριστώ ξανά όλους,ξέρω ότι ξανανεβαίνει το θρεντ και συμπαθατε με απλά λίγο πολύ θέλω να πω δυο κουβέντες.

Το θέμα λάιβ είναι αρκετά μακρίνο σαν πραγματοποιήσιμη ιδέα μια και μένω αρκετά μακρία από Αθήνα αλλά το έχουμε κουβεντιάσει με τον χάρη και αν υπάρχουν οι καταληλές συνθήκες ,πχ μια νοιζομάζωξη ίσως κάτι γίνει αλλά πάλι με δυσκολία.

Εδώ στο νόιζ στην κατηγορία clips έχει αρκετά δικά μου τραγούδια τα οποία ανέβασα μόνος αν και  όποιος θέλει μπορεί να ψαχτεί λίγο θα βρει αρκετά από αυτά.

Σας ευχαριστώ όλους ξανά εκ μέρους όλων μας που δουλέύουμε σε αυτό το πρότζεκτ για την αποδοχή και τα θετικά σχόλια.Σκέφτομαι αν συνφωνήσει και ο Χαρης σιγα σιγα να δώσουμε ένα όνομα και να φτιάξουμε μια σελίδα όπου θα μπορεί κάποιος να ακούει όλη την προσπάθεια και την δουλειά που κάνουμε με αυτό το υλικό.

If I don't doit somebody else will

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου