Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Θα το προτιμούσα σε μπλε ή μωβ ;DΔεν έχεις κι άδικο ;D Τελικα εκανε το βήμα μπροστα η Roland με το System-1. Αν καταφερει να βγάλει και καλές προσομοιώσεις απο θρυλικα μηχανήματα (Moog, OB, Arp κτλ), στα επόμενα 2-3 χρόνια, και σε καλές τιμές, νομίζω πως θα εχει καταφέρει να φτάσει και να ξεπεράσει αρκετους ανταγωνιστες...Θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, κι εμένα δε μου αρέσει αυτό το πρασινάκι, λίγο evil μου κάνει. ;D Μπλε θα ήταν ταμάμ. Πάντως το μηχανάκι από ήχο τα σπάει έτσι κι αλλιώς. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, κι εμένα δε μου αρέσει αυτό το πρασινάκι, λίγο evil μου κάνει. ;D Μπλε θα ήταν ταμάμ. Πάντως το μηχανάκι από ήχο τα σπάει έτσι κι αλλιώς. 8) H το πατε στον κυριο Μανωλη να σας αλαξει τα λεντακια σε μπλε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 http://www.roland.com/products/en/SYSTEM-1/ without velocity ????????? Με ποιό σκεπτικό ? Ας το έβγαζαν σε rack τότε να μείωναν και το κόστος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Without velocity??? Καλα αυτο εχει να γινει σε synth απο τα μεσα των...80s. ;D ;D Δεν πανε καλα, δεν πανε καθολου καλα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Εμπρός ....πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Δε θα αποδίδει καλα τις δυναμικες του πιάνου ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Συγνώμη, τις δυναμικές τις χρειάζεσαι μόνο στο πιάνο ? αν είναι έτσι πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Άκυρη η επιλογή για non-velocity sensitive κλαβιέ κατ' εμέ, αλλά φαντάζομαι ότι αφορά αυτούς που σκέφτονται την αγορά του μηχανήματος. Τους υπόλοιπους μάλλον δεν θα έπρεπε να μας κόφτει ιδιαίτερα, σωστά; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 ...αφορά αυτούς που σκέφτονται την αγορά του μηχανήματος.Τους φτωχούς ;D Τους υπόλοιπους μάλλον δεν θα έπρεπε να μας κόφτει ιδιαίτερα, σωστά; ::)Τους καπιτάλες ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση