panosthemaster Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κάνει τις εξής απόπειρες.. 1)Εχω κολλήσει μόνο το volume πανω χωρίς το tone.ΠΑΛΙ ακούγεται μπουκωμένο. 2)Εχω κολλησει στο "δεξι" ποδαρακι του volume pot(oχι εκεινο που ειναι η γείωση,το άλλο) το hot και οχι στο κεντρο και μετα απο κει στον πενταθέσιο και έγινε το εξής : Με το που το εβαζα στο 1 ακουγοταν αρκετά δυνατά ο ήχος και δεν τον "καθάριζε" καθόλου άμα υπήρχε distortion(πράγμα που με προβλημάτιζε),και απο το 8 και πάνω έδινε μάξιμουμ. 3)έχω κολλήσει διάφορα πυκνωτάκια πάνω στο volume αλλά με κανένα δεν παρατήρησα διαφορά. Κανένας παπάς να μου την αγιάσει ρε παιδιά? :P ;D ;D ;D ;D Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosthemaster Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Α τα CTS ειναι λογαριθμικά και ο μαγνήτης ήταν σε μία παλιά κιθάρα μου! ;D :P Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Ανέβασε μια κοντινή φωτογραφία όποτε μπορέσεις. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση