RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Ο Ray εννοει οτι ο SRV το ριφφ το επαιζε με slides και στη σολ και στη σι. Γιατί ρε Gvour ο παίχτης στο βίντεο σε ποια χορδή κάνει το πρώτο 2-4 του ριφ; Και πώς το κάνει; Με tapping; ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 εγω δεν μιλουσα για πρωτο slide που ξεκιναει η φραση....τελος παντων...γραπτος λογος...το καψαμε λιγο...ολα μαζι.. τελος παντων,αγαπη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 εγω δεν μιλουσα για πρωτο slide που ξεκιναει η φραση....τελος παντων...γραπτος λογος...το καψαμε λιγο...ολα μαζι.. τελος παντων,αγαπη! Eννοειται,συζητηση γινεται. Παντως το εχει το ριφφ ο ανθρωπος και ειναι και καλος παικτης,μ'αρεσει. Αν"σκαψει" και λιγο παραπανω στο δεξι,θα'ναι ακομα πιο ωραιος. Θα πεις αν ηταν τοσο ευκολο ολοι θα ηταν Βονηδες. ;D Σωστο. Αξιζει παντως τη μελετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisep91 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον εγω αν καταλαβα καλα ο Ray εννοει οτι δεν ακουγονται καθαρες οι νοτες: Β στην σολ χορδη και Ε στην σι χορδη. Οτι δεν τερματιζουν τα slide. μιλαμε για ψεγαδια σε πολυ γρηγορο κομματι. (ισως να μην προλαβαινουμε να τα ακουσουμε κιολας λογω ταχυτητας) βεβαια ο Stevie Ray πολλες φορες το επαιζε και με bend που λογω ταχυτητας και αυτα μπορει να μην φτανανε ποτε την καθαρη νοτα. Το συμπερασμα ειναι οτι ο μαθητης ειναι φοβερος... Μακαρι καποια στιγμη στην ζωη μου να καταφερω να το παιξω ολο καθαρο εστω κ στο 80% την ταχυτητας. :'( Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live! Τι ζηταω πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Μακαρι καποια στιγμη στην ζωη μου να καταφερω να το παιξω ολο καθαρο εστω κ στο 80% την ταχυτητας. :'( κι εγω θα το ηθελα πολυ ;D υπεροχος ο μαθητης σας aggeloskrv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραία η εκτέλεση του κομματιού! Μπράβο και στους δύο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση