takis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 να 1 κλιπακι που εκανα λιγο ..βιαστηκα..για να ακουσω επιτελους τον germino ηχογραφημενο... 8) στο track:shook me all night long παιζω με την gibson les paul μου καρφι στον germino με το vol1 στο 8 και το vol2 στο 4(το full και στα δυο ειναι το 10... :lol: ) με την les paul παιζω συνεχεια με τον bridge ο οπoιος ειναι ο WCR goodwood pickup! :wink: speaker ειναι ενα celestion greenback! http://www.soundclick.com/bands/pageartist.cfm?bandID=310394 υ.γ.ειναι ΠΟΛΥ μακραν ο καλυτερος ενισχυτης στον οποιο εχω ακουσει ετσι μια les paul... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 AC/DC RULEZ !!! :twisted: γαμώ τους ήχους ! βάλε όμως λίγο τσαμπουκά στο κομμάτι αυτό...σε φαντάζομαι να κάθεσαι στην καρεκλίτσα σου με τις sexy παντοφλίτσες σου να το γράφεις στο pc... :lol: ή όπως θα λεγε ενα αμερικανακι...το παίζεις σαν ευρωπαίος... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 δεν εχεις καθολου αδικο... :lol: αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ και σε συνδιασμο με την προπονηση την πρωινη ημουν λιωμα με δικαιολογεις καθολου; :lol: υ.γ.το οτι επαιζα και βαριομουν ξερεις απο τι φαινεται;δες ποσο γρηγορα εχω κανει fade out το σολο... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ ... :oops: :oops: :oops: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 AC/DC RULEZ !!! :twisted: Mάλλον θα χρειαστεί να διαφωνήσω μαζί σου :( . ΤΑΚΙS rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Xώστα τεράστιε!!!!!!!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ ... :oops: :oops: :oops: You are the Be(a)st Taki! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 AC/DC RULEZ !!! :twisted: Mάλλον θα χρειαστεί να διαφωνήσω μαζί σου :( . ΤΑΚΙS rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Xώστα τεράστιε!!!!!!!! :twisted: χαχαχα..!!!thanks σατυρο αγορι μου... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ ... :oops: :oops: :oops: You are the Be(a)st Taki! :lol: :oops: :oops: :oops: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Επιτέλους κατάφερα να το ακούσω $#το internet μου!! :evil: :evil: Τάκη είσαι τρέλα με κορδέλα!! :D :D ACDC Κ#@λα!!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diskolos1 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Τάκης+Germino= Love for ever! (χαχαχα) Super clip θεέ Τάκη!!! 8) P>Sloppy Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση