Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Ώπα! Βγήκαν τα μεγάλα μέσα! Στίστε τα! :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 ευχαριστω παδια! :D vandergraaf,τα κλιπακια συντομα...! fenderiarh καλα καταλαβες για το τι ακολουθησε μετα στο κρεβατι... :lol: αλεκο παρε τηλ οπωσδηποτε! maze η bogner εχει πουληθει εδω και καιρο...! roybatty αντε ελα απο σπιτι ρε αυριο να τα ακουσουμε ολα μαζι!θα εχει πολυ ενδιαφερον!!! :wink: janick,abraxas,jasemeister thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Για να απαντήσω και στην ερώτηση του janick' date='Το jumper καλώδιο γεφυρώνει τα δύο κανάλια δίνοντας την κλασσική μεσαιίζουσα "marshall-ίλα" 8)[/quote'] Οκ thanks :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Kυριες και Κυριοι........... Ιδου το αληθινο κρεβατι οπου φιλοξενησε ο τακις το νεο του αποκτημα!!!! Με γειες προστυχακι μου............ :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ανατρεπτικός όπως πάντα!! :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοψήφισμα: Τι θα προτιμουσατε; το μωρό ή τον ενισχυτή;;;;;;;;;;;;;;;;; Να δουμε... :wink: ΥΓ Καλοπαιχτος Τάκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοψήφισμα:Τι θα προτιμουσατε; το μωρό ή τον ενισχυτή;;;;;;;;;;;;;;;;; Να δουμε... :wink: +1 για Aria Giovanni. Antouan, περιμένω τη ψήφο σου. :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 +1 για Aria Giovanni. Antouan' date=' περιμένω τη ψήφο σου. :wink:[/quote'] Aria Rules!! 8) John 5, I hate you. :evil: :P :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Μαζι σας ανωμαλακια μου....Και Εγω προτιμω στεγνα Aria......στο κρεβατι............Ενω διπλα ο τακης να παιζει με το νεο του μωβ μαραφετι............ :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Μαζι σας ανωμαλακια μου....Και Εγω προτιμω στεγνα Aria......στο κρεβατι............Ενω διπλα ο τακης να παιζει με το νεο του μωβ μαραφετι............ :D :D :D :D εγω θα προτιμησω germino antouan μου.. :lol: thanks andrea :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση