takis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 απλα μερικες φωτο για να δειτε τα καινουρια μου αποκτηματα... germino ειναι μια ρεπλικα ενος jtm 50... η thd εχει 2 celestion,1 vintage 30 και 1 greenback! συντομα και κλιπακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Με γειά Τάκη! :D :D Πολύ "boutique to boutique" κατάσταση... :D 8) :wink: Κλιπάκια γρήγορα!! :mrgreen: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Όμορφες καταστάσεις!!Τάκης εκείνο το καλωδιάκι που έχεις στα Inputs σε τι ακριβώς αποσκοπεί; :oops: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 για να τον εχεις βαλει πανω στο διπλο κρεββατι φανταζομαι..........τι θα επακολουθησει........... :D :D :D :D :D Με γειες 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 8O Respect! :wink: :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Τις ευχές μου Τάκη για το νέο σου απόκτημα!!!!!!!!!!! CLIPSSSSSSSSSS. Αύριο θα είμαι ΑΥΤΟΥ. Για έχε το νου σου…… 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 τη bogner την πουλας τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Καλόπαιχτος!!! Είναι πολύ cool 8) 8) 8) Είμαι σίγουρος ότι μαμάει άγρια! Καλά γκάζια!!!!!!!! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Πφ... καλός είναι. :lol: :lol: :lol: Αλλά αυτά είναι καλύτερα: special guest η πουτανίδα! :mrgreen: Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Για να απαντήσω και στην ερώτηση του janick,Το jumper καλώδιο γεφυρώνει τα δύο κανάλια δίνοντας την κλασσική μεσαιίζουσα "marshall-ίλα" 8) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση