Προς το περιεχόμενο

Πιθανώς ο καλύτερος ελληνας κιθαρίστας

gathulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε ελπίζω να κάνεις πλάκα με τον τίτλο και το θρεντ γενικά.Σίγα μην είναι ο τύπος ο καλύτερος ,στο νοιζ μονο εχουμε τυπους που τον πατανε κατω για πρωινο.Αρα μάλον χιουμορίζεις.

Σαφως.....Ας αναφερω μερικους που ΞΕΡΩ οτι το κανουν ευκολα  ;) Στρατος,Μακης,ΕΓΩ  :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τον ειχα βρει παλια... μ αρεσει ο τροπος που παιζει και το πως παιζει...

και οταν μιλαμε για τους καλυτερους κιθαριστες γιατι θα μας καψει "καπσει" ο θεος, δε βγαζουμε σε καμια περιπτωση στην απ εξω τον κυριο κυριο....

Ana Vidovic συγμωμη που δε σε εβαλα μεσα στους τοπ... θα σου εξηγησω απο κοντα... παρε τηλ.  :P :P :P

Σε αυτο το φορουμ ειδικα οι κιθαρισται το μονο που φιβουνται ειναι να τους πεσει ο ουρανος στο κεφαλι τους !! ;D >:( 8) ??? ::) ::) :P

Εγώ αυτά με τα καλύτερος - χειρότερος δεν τα καταλαβαίνω.

Όταν μιλάμε για μουσικούς που έχουν παρουσιάσει τέτοιο έργο και ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του.

Επίσης θεωρώ ότι η σύγκριση των δύο κιθαριστών ήταν άτοπη και από άλλη πλευρά. Δεν παίζουν το ίδιο είδος μουσικής. Άλλα όπλα έχει ο Malmsteen που είναι metal κιθαρίστας και άλλα ο McLaughlin που είναι jazz κιθαρίστας.

Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα. Ας αφήσουμε τις συγκρίσεις για μετρήσιμα μεγέθη όπως είπε ο Ray πιο πάνω και ας απολαύσουμε τη μουσική που μας αρέσει που είναι και το ζητούμενο (πιστεύω).  :)

"Υποκειμενικη αποψη" οτι ο McLaughlin ειναι καλυτερος κιθαριστας/μουσικος/συνθετης απο τον Malmsteen? ;D

Οσο υποκειμενική ειναι και η αποψη οτι η jazz ειναι καλυτερη απο την ροκ μουσικη....

• Moderator

Μπά, το Malmsteen vs McLaughlin , όπως και να το πιάσεις , ακόμα και σε αμιγώς τεχνικό επίπεδο, δεν πατάει με τίποτα.

Είναι σαν να πας να βγάλεις στο Michael Fred Phelps vs Carmelo Kyam Anthony, ποίος είναι ο καλλίτερος αθλητής.

Μπά, το Malmsteen vs McLaughlin , όπως και να το πιάσεις , ακόμα και σε αμιγώς τεχνικό επίπεδο, δεν πατάει με τίποτα.

Είναι σαν να πας να βγάλεις στο Michael Fred Phelps vs Carmelo Kyam Anthony, ποίος είναι ο καλλίτερος αθλητής.

Σαν να συγκρίνεις αυτήν

amanda-simmons.jpg

με αυτήν (αν και δεν είναι ο τύπος μου ;D ;D).

gschiffer1.jpg

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator

με αυτήν (αν και δεν είναι ο τύπος μου ;D ;D).

Πολύ 80's είναι και για εμένα.  ;D ;D ;D

Και μια και μπήκα στον χορό του thread είναι "πιθανόν" και όχι "πιθανώς" (έτσι όπως συντάσσεται τουλάχιστον), αλλά δεν πειράζ. ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου