spoilt Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 ποιος ασχολειται απο εσας και με πιο είδος........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Ασχολούμουν...και μάλλον πρέπει να το ξανα-αρχίσω...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Kι εγώ κάποτε στο γυμνάσιο είμουν φανατικός με τα αεροπλάνα. Μετά το παράτησα! Κακώς... :roll: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Εγω ασχολουμαι με το μοντελιγκ! :lol: :lol: :lol: Μοντελισμος δε θεωρειται κι αυτο? 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Kι εγώ κάποτε στο γυμνάσιο είμουν φανατικός με τα αεροπλάνα. Μετά το παράτησα! Κακώς... :roll: Ακριβώς το ίδιο αλλά με αυτοκίνητα.Με έφαγε η μουσική :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 εμεις στο γυμνασιο δεν ειχαμε χρον για τετοια , καναμε σεξ στα θρανια και τραβουσαμε βιντεο.. :lol: σορυ για το καρα-ασχετο αλλα ηθελα να ειμαι επικαιρος.... ! παω να κανω μπανιο τωρα , εχω γυρισμα... :wink: :D :D http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Ωραίος..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Εγω!Ειχα φτιαξει σχεδον οτι αεροπλανο ειχε πεταξει στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο..Ημουν πολυ καλος,το καθε ενα το δουλευα κανενα τριμηνο. Μιλαμε για αρρωστια..Πολλα μετρα καλωδια,φωτογραφιες απο το καθε αεροπλανο,και εφτιαχνα τον κινητηρα πιστο αντιγραφο..Ειχα βαλει και 5-6 σε βιτρινα σ ενα μαγαζι μοντελλισμου..Και ημουν μονο 15-18 8O ! Με τις ορμονες που ειχα...χα χα χα ...!Τα περισσοτερα σπασανε οσο καθαριζε το μαμα μου :evil: ή κοσμουν γραφεια πιλοτων :lol: ! PS:Τι μου θυμισες τωρα.....Νοσταλγια.... :o feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Χα χα, ακριβώς το ίδιο πάθαινα και εγώ. Όλα, μα όλα τα συναρμολογούμενα μου που έκανα πιτσιρικάς τα ξεπάστρεψε το αδυσώπητο ξεσκονόπανο της μητέρας μου. :) Βέβαια τότε δεν μου φαινόταν και πολύ αστείο. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spoilt Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 εγω βασικά ασχολούμαι με τον θερμικό και ηλεκτρικό μπντελισμο εχω τρια αποκτημΑΤΑ 2 ΠΊΣΤΑς ενα buggy........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση