Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Παιδιά είμαι σχεδόν ξετρελλαμένος! Με κρατάει το γεγονός ότι ΤΩΡΑ ξεκινάει η δουλειά! Αλλιώς δε ξέρω τι θα έκανα! :) Όπως και νά'χει ευχαριστώ τους νοιζάδες που συνέβαλλαν σε αυτό το έργο και ελπίζω να σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Παιδιά είμαι σχεδόν ξετρελλαμένος! Με κρατάει το γεγονός ότι ΤΩΡΑ ξεκινάει η δουλειά! Αλλιώς δε ξέρω τι θα έκανα! :) Όπως και νά'χει ευχαριστώ τους νοιζάδες που συνέβαλλαν σε αυτό το έργο και ελπίζω να σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα! :) Αν και με όνειδος παραδέχομαι ότι δεν είμαι από αυτούς που συνέβαλλαν καθότι (ναι, και όμως) δεν το είχα πάρει πρέφα καθόλου (!!!), το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια, ότι καλύτερο και κράτα μου ένα βινύλιο πληζ όταν με το καλό. Θα το παραλάβω από το σπίτι. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Αν και με όνειδος παραδέχομαι ότι δεν είμαι από αυτούς που συνέβαλλαν καθότι (ναι, και όμως) δεν το είχα πάρει πρέφα καθόλου (!!!), το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια, ότι καλύτερο και κράτα μου ένα βινύλιο πληζ όταν με το καλό. Θα το παραλάβω από το σπίτι. ;) Και μπριζόλα και ποτό και ότι γουστάρεις! ;) Τώρα που είμαι ζάμπλουτος! ;D Και φυσικά ευχαριστώ Κώστα μου! Το ξέρω ότι ενδιαφέρεσαι... :) Και πρέπει να παραδεχτώ ότι δίστασα να αρχίσω τα τηλέφωνα... μου φάνηκε υπερβολικό! Αλλά τελικά βγήκε, οπότε τέλος καλό, όλα καλά! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Συγχαρητήρια! Όλα κρίθηκαν στο φινάλε τελικά; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Στα πέναλτι, θα μπορούσα να πω... Αλλά απ'την αρχή φάνηκε ότι θα παίξουν μάλλον μεγάλα ποσά. Δηλαδή έδινα το mp3 στις 4 Λίρες και το πήραν 10 άνθρωποι! Θα μπορούσαν να το πάρουν όλοι. Δεν είναι μεγάλο ποσό. Ενώ πάνω από 20 χτύπησαν τα 35 Λίρες (CD και παρτιτούρα). Δε ξέρω... γενικά πολύ παράξενο kickstarter campaign, αλλά βέβαια δε με χάλασε! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Nikola πολλα συγχαρητηρια και καλη συνεχεια ευχομαι! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Νικόλα συγχαρητήρια και καλή συνέχεια με το project! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Για όποιον παρακολουθεί, ή τέλος πάντων ενδιαφέρετε... Ορίστε ένα βίντεο από το σπίτι της πιανίστας. Πάμε καλά και ολοταχώς για ΜΜΑ! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία πράγματα! Πότε το βλέπεις να είναι έτοιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση