kbasilis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Γειά χαρά στην παρέα :) Πάλι μετά από ψαχούλεμα στο youtube θα μοιραστώ μαζί σας Επίσης μπήκα στο κανάλι του και έχει ένα σωρό κομματάρες! Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Να προσθέσω και αυτό Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ο Μάνος επέστρεψε και γαζώνει 8) Πραγματικά καλά νέα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ο Μάνος επέστρεψε και γαζώνει 8) Πραγματικά καλά νέα. Ετσι. Εξαιρετικος μουσικος. Thanks kbasilis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι. Εξαιρετικος μουσικος. Thanks kbasilis! Thanks στον Μάνο για την μουσική που μας προσφέρει :) Αξίζει πολύ να ψαχουλέψετε τα τραγούδια του που έχει στο κανάλι του,είπα να βάλω ακόμα ένα δύο στο thread αλλά θα ήταν λίγο μπάχαλο και γι'αυτό προτείνω να τα δείτε από το κανάλι του. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Thanks Βασίλη! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ο άνθρωπος είναι "αλλού" λέμε! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ακούσει 2-3 μέχρι τώρα και έχω πάθει την πλάκα μου... :o Μελωδίες, ρυθμικά, feeling...τα πάντα όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ακούσει 2-3 μέχρι τώρα και έχω πάθει την πλάκα μου... :o Μελωδίες, ρυθμικά, feeling...τα πάντα όλα! +1 Όχι μόνο το κιθαριστικό κομμάτι των τραγουδιών αλλά και υπόλοιπα(πλήκτρα κτλ.) είναι super Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 τεραστιος μουσικος!!!!! Χερομαι που ειναι ακομα δραστηριος.... :D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση