Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Moderator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D Μόνο μια επέμβαση στο άρτιο σενάριο το μισοάδειο ποτήρι με το 12άρι black johnny Είναι που ναι μικρό το ποτήρι (δεν βοηθά η φώτο) ...αν είναι και μισοάδειο....για τεκίλα σφηνάκι κάνει μόνο :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 ...είπε μειδιώντας, χαϊδεύοντας παράλληλα νοσταλγικά, το μισοάδειο ποτήρι με το 12άρι black johnny... το μόνο που του είχε μείνει, για να του θυμίζει εκείνη την ονειρική τρυφερή νύχτα με την ξανθούλα αεροσυνοδό, στο prive μπανγκαλόου, στην ερημική ακτή του κοσμικού νησιού, το καλοκαίρι του 2003... ;D ;D ;D Όπα και λεσβιακά στο νοιζ! Αν το ποτήρι είναι μιας φίλης, τότε η φίλη θυμάται την τρυφερή νύχτα με την ξανθούλα αεροσυνοδο... χμμμ... άντε και είναι Δευτέρα ακομη! Home - Editions Musica Ferrum
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε σεις είπε ο Λάκης να διαβάζουμε Βογκ, όχι Κοσμοπόλιταν σελ32 που η ξανθιά αεροσυνοδός κουτουπώνει θηλυκούς επιβάτες . Έλεος έχει δίκιο ο Νικόλας είναι μόλις Δευτέρα ;D No one wants an alien
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 ...είπε μειδιώντας, χαϊδεύοντας παράλληλα νοσταλγικά, το μισοάδειο ποτήρι με το 12άρι black johnny... το μόνο που του είχε μείνει, για να του θυμίζει εκείνη την ονειρική τρυφερή νύχτα με την ξανθούλα αεροσυνοδό, στο prive μπανγκαλόου, στην ερημική ακτή του κοσμικού νησιού, το καλοκαίρι του 2003... ;D ;D ;D ο χρόνος αρκετός
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Moderator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Τίποτα δεν συμβαίνει. Τα ΠΑΝΤΑ είναι θέμα εξάσκησης και αφοσίωσης (ίσως και μονομανίας). ;D Έχω φίλο ας πούμε που αν τον στέλνεις για τσιγάρα , θα φύγει με την υπάλληλο…..με αεροσυνοδό κιόλας που το χουν και στη φύση των. :P ;D ;D ;D edit: Θα προτείνω και σχετική φιλμογραφία ;D ;D ;D http://www.imdb.com/title/tt0076155/ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 edit: Θα προτείνω και σχετική φιλμογραφία ;D ;D ;D http://www.imdb.com/title/tt0076155/ Ε άμα του αρέσουν οι γυναίκες εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ και μη τυχόν μας γυρέψει λεφτά μόνο, δώσαμε No one wants an alien
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Moderator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ε άμα του αρέσουν οι γυναίκες εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ και μη τυχόν μας γυρέψει λεφτά μόνο, δώσαμε Δες την ταινία λαίμαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δες την ταινία λαίμαι. Η ταινία είναι πριν το 90, επομένως την έχω δει :D No one wants an alien
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D Μόνο μια επέμβαση στο άρτιο σενάριο Είναι που ναι μικρό το ποτήρι (δεν βοηθά η φώτο) ...αν είναι και μισοάδειο....για τεκίλα σφηνάκι κάνει μόνο :P ;D ;D ;D μέχρι εδώ οκ... τo χω... από δω και κάτω τόχασα.... ή το χιούμορ μου περνάει κρίση (πράγμα διόλου απίθανο) ή έπρεπε να διαβάσω και την 32η σελίδα στο cosmopolitan (το υπόλοιπο δεν με προϊδέασε για το ενδεχόμενο ανάλογων συνειρμών)...;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση