Nikos-ZER Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 εδω και 4 μερες παλευω πανω απο το λαπτοπ μηπως και τελικα δουλεψει το Κ2 μου...μετα απο πολλα πειραματα και αφου δουλεψε οποτε αυτο ηθελε για καποια λεπτα και αφου εκανα απεγκατασταση τους drivers και αφου το λαπτοπ κρασαρε και εβγαλε μπλε οθονη 3 φορες,διαβασα εψαξα και το συμπερασμα που εβγαλα εγω σχετικα με τις παρομοιες περιπτωσεις ειναι οτι στα windows 7 64bit oi drivers μαλλον δεν δουλευουν σωστα.... ειναι καποιος που εχει αποψη περι του θεματος???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξερω για το συγκεκριμενο να σου πω γιατι δεν το εχω,αλλα drivers για τα 64 εχει.XONE:K2 WINDOWS 64BIT DRIVER V2.9.30 αυτους εχεις περασει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos-ZER Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω,αλλα ναι αυτους τους drivers εχω περασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις