neeq Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που ακουσα (τουλαχιστον εγω) ειναι απλα μια καλα στημενη μπαντα η οποια ομως δεν ξερει να παιζει... Ε όχι δα. Αυτο που ακουσα εγω, είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί. Θελει πολυ πιο προσεγμένο παίξιμο και συγκεκριμένη τεχνική, από πολλά mainstream είδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα ουτε εμενα μου αρεσε . Δυσκολο η οχι ...δεν ξερω . ??? Ξερω οτι δεν μου αρεσε . Ο "μασκαρας" απο την αλλη τα δωσε ολα ;D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα ουτε εμενα μου αρεσε . Δυσκολο η οχι ...δεν ξερω . ??? Ξερω οτι δεν μου αρεσε . Ο "μασκαρας" απο την αλλη τα δωσε ολα ;D Εγω το χαρακτήρισα δύσκολο, βασει των δικών μου ικανοτήτων. Οτι δε θα μπορούσα να το κάνω ευκολα δηλαδή. Προφανως σε καποιον πιο ικανο μουσικο θα φαίνεται πιο εύκολο. Σιγουρα παντως ξέρουν και παιζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Σιγουρα παντως ξέρουν και παιζουν...To τι παιζουν να μη το γραψουμε καλυτερα γιατι μας διαβαζει και το ΕΣΡ... ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση