Προς το περιεχόμενο

θέλω ήχο van hallen!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχουμε και λεμε κιθαρα fender fatstrat american(ash-maple) και sans-amp gt2 και θελω να παρω εναν ενισχυτη που κατα βαση θα παιζω σπιτι και για σε μικρα jam(15-30w).ο ηχοςπου θελω να προσεγκισω ειναι αυτος του van hallen με αυτα τα ¨πλαδαρα¨μπασα και με αυτο το χρωμα στα βρομικα(plexi,5150).οσο για λεφτα κατω απο 1000 ή και λιγοτερα.ακουω προτασεις !!

Practice cures most tone issues - John Suhr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

O πρώτος ενισχυτής που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας Laney LC30.Βγάζει κάπως "brown sound" απο ότι θυμάμαι.Βέβαια ο original brown sound έρχεται με τέρμα τις τελικές λάμπες και πολύ λίγο απο προενίσχυση :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

να πω και την αληθεια και εγω απο το αυτα που εχω δει και ακουσει δεν νομιζω να υπαρχει κατι για την περιπτωση μου :roll: :roll: :roll: !!

εχουμε και λεμε κιθαρα fender fatstrat american(ash-maple) και sans-amp gt2 και θελω να παρω εναν ενισχυτη που κατα βαση θα παιζω σπιτι και για σε μικρα jam(15-30w).ο ηχοςπου θελω να προσεγκισω ειναι αυτος του van hallen με αυτα τα ¨πλαδαρα¨μπασα και με αυτο το χρωμα στα βρομικα(plexi' date='5150).οσο για λεφτα κατω απο 1000 ή και λιγοτερα.ακουω προτασεις !![/quote']

βασικα αν επαιζε ο van hallen με οποια μηχανηματα και να παρεις,το πιο πιθανο ειναι να "εβγαζε" ηχο van hallen....εχεισ σκεφτει να αγορασεις τα δαχτυλα του? :lol:

Ρε μην απογοητεύεις το παιδί :lol: :lol: :lol:

¶σε να πάρει κανένα μηχανηματάκι να γουστάρει.¶στον να είναι ένα βήμα πριν την τελειότητα :wink: Τουλάχιστον ξέρει τη ήχο ψάχνει σε αυτή τη φάση :D

You are wrong f**ked and overatted...

εχουμε και λεμε κιθαρα fender fatstrat american(ash-maple) και sans-amp gt2 και θελω να παρω εναν ενισχυτη που κατα βαση θα παιζω σπιτι και για σε μικρα jam(15-30w).ο ηχοςπου θελω να προσεγκισω ειναι αυτος του van hallen με αυτα τα ¨πλαδαρα¨μπασα και με αυτο το χρωμα στα βρομικα(plexi' date='5150).οσο για λεφτα κατω απο 1000 ή και λιγοτερα.ακουω προτασεις !![/quote']

βασικα αν επαιζε ο van hallen με οποια μηχανηματα και να παρεις,το πιο πιθανο ειναι να "εβγαζε" ηχο van hallen....εχεισ σκεφτει να αγορασεις τα δαχτυλα του? :lol:

εχω να σου πω οτι δεν παιζω van hallen :wink: απλα μου αρεσει το ηχοχρωμα της παραμορφωσης του!

ακομα ξερω τι απο αυτα που ακουγονται ειναι δαχτυλα-ενισχυτης-κιθαρα.το να σχολιαζεις τις δεξιοτεχνικες ικανοτητες καπιου (και μαλιστα χωρισ να ξερεις πως παιζει 8O )ειναι λιγο ακυρο και ¨κακο¨ και γινετε στο φορουμ συνεχεια!!!

Για το πώς να βγάλεις ήχο Van Halen δε μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς...

Πρόσφατα όμως κοιτούσα το video ενός πιτσιρικά που παίζει το σόλο από το

του Michael Jackson και έπαθα πλάκα με το πόσο έμοιαζε ο ήχος του με αυτό το Eddie... :roll: :roll:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Αν θέλεις απλώς να έχεις αυτόν τον ήχο στη 'φαρέτρα' σου, χωρίς να ψάχνεις mods σε παλιούς Marshall και special Alnico II μαγνήτες, τότε θα σου συνιστούσα το Radial Plexitube.

http://www.tonebone.com/tb-plexitube.htm

εχω να σου πω οτι δεν παιζω van hallen :wink: απλα μου αρεσει το ηχοχρωμα της παραμορφωσης του!

ακομα ξερω τι απο αυτα που ακουγονται ειναι δαχτυλα-ενισχυτης-κιθαρα.το να σχολιαζεις τις δεξιοτεχνικες ικανοτητες καπιου (και μαλιστα χωρισ να ξερεις πως παιζει 8O )ειναι λιγο ακυρο και ¨κακο¨ και γινετε στο φορουμ συνεχεια!!!

το ηχοχρωμα του ηχου του van hallen μπορεις να το προσεγγισεις σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο με εναν "καλο" ενισχυτη κιθαρας.αν και εγω επιμενω οτι αυτο που σου αρεσει ειναι τα δαχτυλα του!μαθε επισης πως ειχε παει καποτε ο van hallen στην peavey και δοκιμαζε ενισχυτες για να του βγαλουν το μοντελο του,σε μια φαση επαιξε με εναν peavey bandit 8O και μεινανε ολοι αφωνοι γιατι ακομα και κει ακουγανε "ηχο van hallen"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου