Dinosp Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Ήδη γράφουμε αριστουργήματα φίλος. Μη κοιτάς που τα διαβάζεις τζάμπα. Ωχ ναι. Διορθώνω. Θα γράψετε πολλα νέα αριστουργήματα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ γουστόζικο. Ναι, η κιθάρα είναι λίγο πίσω (αλλά σιγά μη κλαύσωμε). Μπράβο. :) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 τι εννοείς πίσω? εδιτ: ιδού και το ορίτζιναλ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δε με ικανοποιεί η κιθάρα (ενώ παίζει μόνη) από πλευράς παρουσίας. Χεστήκαμε, θα μου πεις. :D Εννοώ ότι την περίμενα να μη ξεκινάει επειδή έγραφε™. ;D Μπορεί βέβαια να λέω ό,τι νά'ναι, ειδικά αφού το όργανο είναι ιδιαίτερο και λογικά θα έχει περιορισμούς που δε γνωρίζω. Περιέργως αυτή η λίγο "άδεια" αίσθηση υποχωρεί όταν μπαίνει το ακκορντεόν, ενώ αν όσα έγραψα είχαν βάση θα έπρεπε να σε σκεπάζει τελείως. Μάλλον θέλω κι άλλες ακροάσεις. Θα επιμείνω. Και εννοείται ότι μου έλειψε λίγη δίκαση. :D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή κάποια στιγμή είπες κάτι για καζανάκια στον Ατρεου και για πωπούς σε μένα και δεν το λέω για να μαλώσω τον άνθρωπα που έγραψε πως χ@στήκαμε, απλά η άδεια δίνεται ποιητικά και όχι στο κοινό δημόσιο λόγο. Φιλικά προς κάθε κατεύθυνση No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή κάποια στιγμή είπες κάτι για καζανάκια στον Ατρεου και για πωπούς σε μένα και δεν το λέω για να μαλώσω τον άνθρωπα που έγραψε πως χ@στήκαμε, απλά η άδεια δίνεται ποιητικά και όχι στο κοινό δημόσιο λόγο. Φιλικά προς κάθε κατεύθυνση Αν και είμαστε λίγο off topic να πω ότι μου αρέσει το σχόλιό σου. Δείχνει ότι οι καλλιτέχνες στο NOIZ δεν έχουν χεσμένο το κοινό τους :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάλι δε κατάλαβα τίποτα. ??? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε εγώ... https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάλι δε κατάλαβα τίποτα. ??? Ούτε εγώ... Είναι επειδή δεν έχετε μελετήσει Paraga™ Γράφω κι εγώ: Λεπόν το άκουσα το άσθμα και λέω το ντιν ντιν το κιθαρικό με βρίσκει μέσα και σύμφωνο. Και ο ακορδέο μπαίνει και δίνει τα δέοντα όταν πρέπει και δένει το προζύμι. Ντάααα φςςς παλιατζούρα. Γύφτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση