Προς το περιεχόμενο

Having Fun(k) - Noiz-ο μάζωξη

fusiongtr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπρόβο κύριοι.

Αν παίζατε δίπλα στον πάγκο με το ποτό μου θα πέρναγα πραγματικά καλά

...δεν νομίζω...γιατί θα σου πίνανε το ποτό σου...και θα σε βάζανε να κερνάς συνέχεια ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωραια τα αδερφια(μου)αλητες πουλια! :)

Το σημαντικοτερο ειναι οτι για καποιο μεταφυσικο λογο,η αυρα της μουσικης αυτης συνευρεσης με διαπερασε,την ενιωσα. ;)

Ειναι ο,τι πιο ωραιο στον κοσμο το να περνας καλα με την μουσικη,με ωραιους ανθρωπους!

Παντα τετοια ευχομαι! :)

...δεν νομίζω...γιατί θα σου πίνανε το ποτό σου...και θα σε βάζανε να κερνάς συνέχεια ;D ;D

Για να λεμε την αληθεια φιλτατε Jet72,δεν εχει και πολυ αδικο ο Μαραθωνας. ;D ;D ;D

Σας ευχαριστουμε ολους,πραγματικα,που μπηκατε στον κοπο και καταφερατε να το ακουσετε.

Σταυρε,ηταν πραγματι ωραια,μακαρι να "βγαινει".

Και ξερεις οτι δε μιλω για το τεχνικο του πραγματος διοτι αν ηταν ετσι θα επρεπε να κρυφτω

στο λαγουμι για να μην παιξω με τα "τερατα".Ειπαμε ομως,αφου με παιζουν.. :-X ;D ;D

Ασε που αν ακουσεις κατι φουζια που επεφταν στην αρχη ;D ;D,γελαγαν και ιδιοι μ'αυτα που επαιζαν,κολαση.

Περα απο πλακα,οσο παει τα πραγματα που μας κανουν να περναμε καλα λιγοστευουν,ισως το γηρας,οι συνθηκες,οι ρυθμοι και πολλα αλλα παιζουν ρολο.

Γι'αυτο η μουσικη και το κυριοτερο παρεα με ωραιους ανθρωπους οπως ειπες κι εσυ

ειναι η βαση και η ουσια για να περασεις καλα.

Δε θα με χαλαγε βεβαιως να ηταν λιγο πιο παγωμενς μπυρες-ακους φουζιε-και να υπηρχαν και γυναικειες παρουσιες παρεα.Ας επαιζαν οι γεροντες με τις κιθαρες που το κατεχουν κιολας,δεν πειραζει. ;D ;D ;D

Παιδιά σας ευχαριστώ κι εγώ που το ακούσατε.

Να πω και κάποια παραλειπόμενα από την βραδιά.

Πριν έρθει ο Γιώργος, έβαζα στον Τέρρυ να ακούσει κάποια θέματα που είχα γράψει κατά καιρούς.

Δοκίμαζε ο άνθρωπος να παίξει από πάνω, και με ρωτούσε τι έπαιζα, αλλά (όπως πάντα) δεν θυμόμουν τίποτα.

"Δεν ξέρω τι έπαιξα" του έλεγα.

Του βάζω λοιπόν ένα κομμάτι, και μου λέει "είσαι άρρωστος βάλε μου μόνο την εισαγωγή που είναι πιο λιτή".

Γράφει πέντε takes πάνω στην εισαγωγή (εγώ κατενθουσιασμένος) και τα ακούμε.

"Χμμμ, αυτό δεν είναι καλό" μου λέει.

Εγώ πάλι, γνωρίζοντας πώς πάει το θέμα (μετά την εισαγωγή), βάζω το ένα take να ακουστεί πάνω από το θέμα λέγοντας "τι έπαιξες ρε φίλε! Φοβερό!"

Το ακούει, γυρνάει με κοιτάει και μου λέει με έκπληξη.

"Τι είναι αυτό, ποιός το 'παιξε, φοβερό!"

Εγώ συνεχίζω "τι έπαιξες ρε φίλε!", και η απάντηση?

"Δεν ξέρω. Όποιος μπαίνει σ' αυτό το σπίτι δεν ξέρει τι παίζει, ούτε εσύ." ;D ;D ;D ;D

Για του λόγου το αληθές, ο gvour έπαιξε fusion χωρίς καν να το καταλάβει. :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

"Δεν ξέρω. Όποιος μπαίνει σ' αυτό το σπίτι δεν ξέρει τι παίζει, ούτε εσύ." ;D ;D ;D ;D

Φίλως έχεις ελέγξει καμιά ημερομηνία στις μπύρες που καταναλώνεται σ' αυτό το σπίτι?  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Φίλως έχεις ελέγξει καμιά ημερομηνία στις μπύρες που καταναλώνεται σ' αυτό το σπίτι?  ;D ;D ;D

Δεν προλαβαίνω!

Τις πίνω! ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Πες πόσα λαικς..θέλεις???? το βάζω στο απεριόριστο(unlimited) ;D ;D ;D ;D ;)

• Moderator

Γράφει πέντε takes πάνω στην εισαγωγή (εγώ κατενθουσιασμένος) και τα ακούμε.

"Χμμμ, αυτό δεν είναι καλό" μου λέει.

Εγώ πάλι, γνωρίζοντας πώς πάει το θέμα (μετά την εισαγωγή), βάζω το ένα take να ακουστεί πάνω από το θέμα λέγοντας "τι έπαιξες ρε φίλε! Φοβερό!"

Το ακούει, γυρνάει με κοιτάει και μου λέει με έκπληξη.

"Τι είναι αυτό, ποιός το 'παιξε, φοβερό!"

Εγώ συνεχίζω "τι έπαιξες ρε φίλε!", και η απάντηση?

Χμμμμ.... και πάλι χμμμ....

Η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα το πόνημα έμεινα παγωτό, διότι ο «μαγικά δάχτυλα» fusion, είχε πάρει κάποια tracks και τα είχε βάλει παραδίπλα πριν πάρω μυρωδιά...

Και καθώς δεν είχα γράψει μπάσο για τα παρακάτω αιφνιδιάστηκα τα μέγιστα όταν άκουσα μπάσο στα επαραπέρα  ???  ;D

Οπότε αναρωτήθηκα μεγαλοφώνως, ποιος έπαιξε σε αυτό το σημείο  ;D

Και καθώς το πόνημα είναι fusion κάποια από αυτά που έπαιξα για την εισαγωγή, μυστηριωδώς του πήγαιναν  ;D

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό το τεμάχιο- κάποια στιγμή ενδεχομένως και να καταφέρουμε να το ολοκληρώσουμε  ;) 

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου