aggeloskrv Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο κ θα θελα βοηθεια για την επιλογη... Ο σκοπος που το θελω ειναι για να συνδεω ενα mp3 player με τα backing tracks μου κ τα ακουστικα συν την κιθαρα μου κ να εχω το (οσο γινεται βεβαια) καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα.... τι λετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2014 Ένα θα σου πω μην πάρεις το Pandora ο ήχος του ειδικά με τις μπαταρίες είναι αισχρός. .... Pod δαγκωτό. Και επειδή είμαι στην ίδια μοίρα κοίτα πρώτα τι ακουστικά θα πάρεις. Εγώ έχω ψηθεί για akg 240 που είναι ανοιχτού τύπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2014 το pod εχει καλυτερο ηχο αλλα για την δουλεια που το θελεις κοιτα κανενα boss micro br η κατι παρομοιο.για εξασκηση αλλα και για ηχογραφηση(και οχι μονο) και για να ακους και μετα αυτο που παιζεις ειναι φοβερο. ο ηχος δεν θα σε συγκλονισει αλλα οι δυνατοτητες του. http://www.roland.com/products/en/MICRO_BR/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 το boss micro br δεν υπαρχει στο thomann? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 και με το Pandora μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπέστατους ήχους. Επίσης έχει drum machine, μετρονόμο, μπορείς να αλλάξεις τον τόνο σε κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση