fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είμαι του Μιλάνου Όταν έρχεσαι σε μια πόλη χρόνια.. για εργασιακούς λόγους, αναγκάζεσαι να δεθείς.. Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D Βλαδιβοστόκ πάς....???? ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Βλαδιβοστόκ πάς....???? ;D Πιο κοντά δεν έχει τίποτα της προκοπής? :( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D Κάτσε να βρω για εμένα πρώτα. ;D ;D ;D ;D ΠΟΛΥ σκληρός ο ανταγωνισμός εκεί Στράτε μου. Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue ;D ;D ;D Όντως, όταν ήμουν εκεί, με κοιτούσαν σαν να ξεπήδησα από το vogue. ;D ;D ;D ;D ;D Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω. ;) Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταμάτα να διαβάζεις vogue και θα ξανανιώσει ο εαυτός σου. Problem solved. Άσε που θα κάνεις και οικονομία. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κοίτα να δεις, ξυπνούσα το πρωί, έτρωγα πεπόνι με προσούτο (καλοκαίρι ήταν), και αισθανόμουν κάπως. Αλλά όταν βρέθηκα έξω από το Duomo .... μπήκα μέσα να γλιτώσω! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 @ theoctapus & fusiongtr ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Φλωροι... ;D Ελατε ρε στο Βερολινο να ξεαγχωθειτε www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση