fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Ωραία η Ζαλονίκη, μάλιστα σε καμιά ωρίτσα είμαι οn my way για εκεί. Για πελάτη, ή ως πελάτης (υποκάμισα)? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Για πελάτη, ή ως πελάτης (υποκάμισα)? ;D Μπίζνες έντ πλέζουρ. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Ωραία η Ζαλονίκη, μάλιστα σε καμιά ωρίτσα είμαι οn my way για εκεί. Αυτό που ΔΕΝ έχω καταλάβει είναι γιατί έχουν μια μανία να παριστάνουν ότι είναι (γιατί δεν είναι- και δεν είναι κακό που δεν είναι :P ;D) (κάποιοι) ....Βερολίνο. ;D ;D εννοείς κινηματογραφικά, η γενικά, ο κόσμος, κάποιοι Θεσσαλονικοί,??? από την πλευρά μου πάντως υπάρχουν όμορφα και άσχημα πράματα, μέρη, γωνιές, σε κάθε πόλη. Παίζει ρόλο με τι μάτι...τα βλέπει ο καθένας και πως θέλει να τα παρουσιάσει.Σίγουρα ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις αλλά μπορείς να τα βελτιώσεις,η αν προτιμάς να περιορίσεις την κακογουστιά. Πάντως καλώς να ρθείς και να περάσεις καλά και να γουστάρεις ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Εννοώ κάποιους που συχνάζουν στη Βαλαωρίτου και στη Ζεύξιδος (και όχι μόνον) , και φαντασιώνονται ότι είναι στο Βερολίνο. ;D ;D Δεν είναι κακό..σε όλους μας συμβαίνει κατά καιρούς ;D ;D Πάντως καλώς να ρθείς και να περάσεις καλά και να γουστάρεις ;D Να σαι καλά! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που ΔΕΝ έχω καταλάβει είναι γιατί έχουν μια μανία να παριστάνουν ότι είναι (γιατί δεν είναι- και δεν είναι κακό που δεν είναι :P ;D) (κάποιοι) ....Βερολίνο. ;D ;D ε απο ΚΡΥΟ και υγρασια καπου εκει κοντα ειναι... ;D κατα τα αλλα ειναι μια ωραιοτατη ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ;D πολη με τα καλα και τα κακα της...(με το Βερολινο παντως εχει τοσο σχεση εχει και η Ανω Μουσουνιτσα... ;D ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Εννοώ κάποιους που συχνάζουν στη Βαλαωρίτου και στη Ζεύξιδος (και όχι μόνον) , και φαντασιώνονται ότι είναι στο Βερολίνο. ;D ;D Δεν είναι κακό..σε όλους μας συμβαίνει κατά καιρούς ;D ;DΝα σαι καλά! Αν έχεις καλή παρέα, οικονομικά τα στοιχειώδη, εννοείται εργασία(τα στοιχειώδη κι εδώ) να βαρούσες...μουσικά με την μπάντα σου να ξεκαπνίζεις..η να κάνεις το χόμπυ σου κλπ μάλλον.. δεν θα μας χαλούσε και μια φαντασίωση τύπου..Βερολίνου, παρεπιπτόντως δεν έχω πάει στο Βερολίνο να ξέρω πως είναι και μάλλον για να το λες καλά θα είναι. Τώρα στην Βαλαωρίτου στου Ψυρρή στο Θησείο,στην Πλάκα,Πειραιά,Εξάρχεια,αν τρώς και πίνεις τα κρασάκια σου ξέρεις τι φαντασιώσεις...μπορείς να παράγεις ουουουυυυυ... ;) ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 με το Βερολινο παντως εχει τοσο σχεση εχει και η Ανω Μουσουνιτσα... ;D ) Ευτυχώς...δεν έχει Γερμανούς...μόνο το Χούφτελ!!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 η Ανω Μουσουνιτσα... ;D ) WTF? :P ;D ;D @Sotiroubas Πλάκα κάνω ρε, Θεσσαλονίκη ζούσα 5 χρόνια, και έκτοτε (από το 1998 και μετά) είμαι εκεί τουλάχιστον 5-6 φορές το μήνα. Είναι το "δεύτερο σπίτι" μου χωρίς αμφιβολία. ;) edit: Για το Βερολίνο ο ΣΦ λέει. :P Εγώ είμαι του Μιλάνου ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 WTF? :P ;D ;D @Sotiroubas Πλάκα κάνω ρε, Θεσσαλονίκη ζούσα 5 χρόνια, και έκτοτε (από το 1998 και μετά) είμαι εκεί τουλάχιστον 5-6 φορές το μήνα. Είναι το "δεύτερο σπίτι" μου χωρίς αμφιβολία. ;) edit: Για το Βερολίνο ο ΣΦ λέει. :P Εγώ είμαι του Μιλάνου ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όταν έρχεσαι σε μια πόλη χρόνια.. για εργασιακούς λόγους, αναγκάζεσαι να δεθείς.. τα ίδια πέρασα κι εγώ με την Αθήνα.Γίνεται μέρος της ζωής σου με ότι αυτό συνεπάγεται ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 παρεπιπτόντως δεν έχω πάει στο Βερολίνο να ξέρω πως είναι και μάλλον για να το λες καλά θα είναι παντως ΜΠΑΝΤΕΣ δεν εχει στο Βερολινο ,οποτε μη σκας και πολυ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση