Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Να το σαμπλαρω απο ΠΟΥ ρε πανεξυπνε? Ξερεις καποιον που να το εχει στην Ελλαδα? Γιατι εγω το ζηταγα σε αγγελια στο ΝΟΙΖ και σε αλλα sites για πανω απο μισο χρονο. Ουτε καν στο eBay δεν υπαρχει, κι οταν σπανια εμφανιζεται καποιο αγοραζεται αμεσως. Οπως διαβασες φανταζομαι, το αγορασα 76€. Μιλαμε για τεραστιο ποσο! ;D ;D Ουτε ενα σαββατο βραδυ σε ταβερνα δε βγαζεις... ;D Ελα Mamonu συνελθε σε παρακαλω αγορι μου και μη γραφεις οτι σου ερχεται στο κεφαλι. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Να το σαμπλαρω απο ΠΟΥ ρε πανεξυπνε? Ξερεις καποιον που να το εχει στην Ελλαδα? Γιατι εγω το ζηταγα σε αγγελια στο ΝΟΙΖ και σε αλλα sites για πανω απο μισο χρονο. Ουτε καν στο eBay δεν υπαρχει, κι οταν σπανια εμφανιζεται καποιο αγοραζεται αμεσως. Οπως διαβασες φανταζομαι, το αγορασα 76€. Μιλαμε για τεραστιο ποσο! ;D ;D Ουτε ενα σαββατο βραδυ σε ταβερνα δε βγαζεις... ;D Ελα Mamonu συνελθε σε παρακαλω αγορι μου και μη γραφεις οτι σου ερχεται στο κεφαλι. ;D Ναι αμα εισαι μπαταχτζης σαν και σενα σιγουρα... ;D αντε τωρα πηγαινε να δεις βουγιουκλακη η οτιδηποτε αλλο λες οταν πετας την μπαλα στην εξεδρα. "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Τι συνεννοηση... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Βασικά άνοιξα το θέμα για να έχουμε "κόντρα" του cs6x με όποιο άλλο και όχι για να τσακωνόμαστε ποιός τί ποιό που πότε γιατί αν και μη και επί ταυτά μία πίτα γύρο δίχως κρεμμύδι με ρωσική σαλάτα... Εγκώ ποτέ δεν είχα το ΜΟ6 αλλά γνωρίζω δυνατότητες και το έχω ακούσει. Από ακουστικών οργάνων ήχους σίγουρα είναι καλύτερο από το cs6x. Για συνθετικούς ήχους μάλλον κανένα δεν είναι καλύτερο, είναι απλώς θέμα προγραμματισμού και γούστων. Από δυνατότητες όμως, νομίζω ότι το cs6x είναι καλύτερο επειδή δίνει σοβαρές επιλογές, όπως προαναφέρθηκαν, οι κάρτες επέκτασης αλλά ακόμα και το σαμπλερ έστω και αυτό το ρυθμικό που έχει. Επίσης τα κοντρόλς του είναι άπιαστα από το ΜΟ6, έχει και ριμπον και οι audio είσοδοι του επιτρέπουν το σήμα να περνάει από τα εσωτερικά εφφέ του οργάνου πράγμα το οποίο είναι αδύνατον εάν θυμάμαι καλά, στο ΜΟ6. Οπότε εάν η...θεία μου από το Σικάγο μου έλεγε ή το ένα ή το άλλο, θα της έλεγα να...μου δώσει και τα 2 επειδή έχω το νούμερο του μαφιόζου από το Σικάγο που την κυνηγάει επειδή του έκλεψε το κομπολόι και του έφυγε η μαγκιά και έγινε ρεζίλι στην πιάτσα. Και τώρα που είπα πιάτσα, θέλω πίτσα... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Axtarmas στο δικο σου CS6x εχεις καποια απ'τις καρτες πανω? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Axtarmas στο δικο σου CS6x εχεις καποια απ'τις καρτες πανω? Είχα κάποτε την κάρτα που έβαζε εφφέ harmonizer για φωνητικά αλλά δεν την χρειαζομουν και την πούλησα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βάλω κάποια άλλη και με ενδιέφερε η αναλογική κυρίως. Αν και να σου πώ την αλήθεια θέλω να το ανταλλάξω με 2 Korg m1!!!!!!!!! :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Mε 2 Korg M1 ή με 2ο Korg M1? Kαι στις 2 περιπτωσεις βλακεια θα κανεις. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Mε 2 Korg M1 ή με 2ο Korg M1? Kαι στις 2 περιπτωσεις βλακεια θα κανεις. :P Με 2 Μ1, όχι με 2ο, θέλω να τα κάνω 3 να τριτώσει το κακό! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Ρε πας καλουα? ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Ρε πας καλουα? ;D Τον τελευταίο καιρό, όχι ακριβώς, πάντως μετά από αυτό το βίντεο το οποίο έχει τρελό γέλιο, ψήνομαι άγρια για ένα motif xf. Κάποιες στιγμές είναι να αναρωτιέσαι τί χρειάζονται οι βιβλιοθήκες ήχων των γιγαμπάητ όταν υπάρχει αυτός ο ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση