sakisep91 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σας.. εχω την εξης απορια. ειπα να κοιταξω τα specs του τροφοδοτικου του Pod μου και βλεπω οτι δινει 3Α στα 9ν. εχει δοκιμασει ποτε κανεις να τροφοδοτησει πεταλια με αυτο? Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live! Τι ζηταω πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σας.. εχω την εξης απορια. ειπα να κοιταξω τα specs του τροφοδοτικου του Pod μου και βλεπω οτι δινει 3Α στα 9ν. εχει δοκιμασει ποτε κανεις να τροφοδοτησει πεταλια με αυτο? Στα περισσότερα POD η τροφοδοσία είναι AC και όχι DC επομένως δεν κάνει για την πλειοψηφία των πεταλιών. Αλλά και DC να είναι πρέπει να τσεκάρεις τις πολικότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisep91 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 ειναι DC. μεσα-αρνητικο και εξω-θετικο. γιαυτο ρωταω μηπως εχει κανει ποτε κανεις το πειραμα. Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live! Τι ζηταω πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Εγω με τροφοδοτικο απο korg toneworks και digitech rp τροφοδοτω τα πεταλια μου κανονικα και δουλευουν. Δεν ηξερα τι ειναι τα DC κτλ. Τωρα τα εμαθα και ελπιζω να μην εχω προκαλεσει καποια βλαβη. (Η πολικοτητα ειναι σε ολα ιδια) MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση