ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο RW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Navigator5 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικα πρεπει να υπαρξουν φωτο υψηλοτερης αναλυσης. (οποτε θες Νικο το κανονιζουμε). Maple yellow tinted για το μπρατσο απο εμενα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Απαιτούμε φωτογραφίες καλύτερης ανάλυσης !!! ;D γιατί έχω την υποψία οτι το τελικό αποτέλεσμα θα μας "κολάσει" και θα τρέχουμε στα παλιατζίδικα να ψάχνουμε για "παλιοκασέλες" ;D ;D Τι μας λες? Εδώ κάναμε αμάν να βρούμε πρόγραμμα για να κάνει τις καλές φωτογραφίες χαλια για να μην φαίνονται τα λάθη…. ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα κανω τη διαφορά! Maple (αν μπορει να relicαριστει και λιγο θα γινει αστερι)!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 roosewood και από μένα :D Μόνο RW Εγω θα κανω τη διαφορά! Maple (αν μπορει να relicαριστει και λιγο θα γινει αστερι)!!! Προβλέπω μάχη. :D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικα πρεπει να υπαρξουν φωτο υψηλοτερης αναλυσης. (οποτε θες Νικο το κανονιζουμε). Maple yellow tinted για το μπρατσο απο εμενα. :) Thanks Elio, άντε να βρούμε και καποιον να ηχογραφήσει και ειμαστε κομπλέ. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 rosewood ταστιέρα κ απο μενα.... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Τι μας λες? Εδώ κάναμε αμάν να βρούμε πρόγραμμα για να κάνει τις καλές φωτογραφίες χαλια για να μην φαίνονται τα λάθη…. ;D ;D Τα λάθη μας κάνουν καλύτερους και μας πάνε ένα βήμα παρακάτω, αλλά μην "χαϊδεύεσαι" τώρα γιατί βλέπω αντιθέτως με τα γραφόμενά σου οτι κάνεις καλή δουλειά και όχι ... λάθη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 rosewood ταστιέρα κ απο μενα.... :P Συνεχίζω το μέτρημα ;D. Τα λάθη μας κάνουν καλύτερους και μας πάνε ένα βήμα παρακάτω, αλλά μην "χαϊδεύεσαι" τώρα γιατί βλέπω αντιθέτως με τα γραφόμενά σου οτι κάνεις καλή δουλειά και όχι ... λάθη ;) Μίλα μου βρόμικα μου αρέσει,χαχα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GuitFreak Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Πάρα πολύ ωραίο project! Το ξύλο που χρησιμοποίησες για το σώμα είναι φανταστικό, όπως και το κομμάτι που βρήκες για pickguard. Επίσης πρόσθεσε μια ψήφο στο rosewood για την ταστιέρα. Ψάξε να βρεις και δυο τέτοια καπάκια για τα ποτενσιόμετρα να απογειωθεί το concept. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση