HellFire Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o :) Εδώ το σωμα εχει τριφτεί με 220 γυαλόχαρτο, θέλει λίγο ακομα δουλειά για να φύγουν τα σημεία που γυαλίζουν και μετά πάμε για Νίτρο φουλ. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Με φαίνεται η rosewood ταστιέρα της ταιριάζει περισσότερο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Με φαίνεται η rosewood ταστιέρα της ταιριάζει περισσότερο. ;) To σημειώνω αυτό. ;D Και εγώ ετσι νομίζω Δημήτρη, ότι το RW τις πάει πιο πολύ. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Αντε επιτελους μετα απο 1.000.000 telecaster που εχουν συζητηθει στο φορουμ, μια που ειναι διαφορετικη και αξιζει να παρακολουθησουμε For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Με φαίνεται η rosewood ταστιέρα της ταιριάζει περισσότερο. ;) +1 EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Απαιτούμε φωτογραφίες καλύτερης ανάλυσης !!! ;D γιατί έχω την υποψία οτι το τελικό αποτέλεσμα θα μας "κολάσει" και θα τρέχουμε στα παλιατζίδικα να ψάχνουμε για "παλιοκασέλες" ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι το rosewood φαίνεται πιο ταιριαστό. Αλλά ένα κιτρινισμένο νίτρο με relic ανάλογο του σώματος θα είναι ό,τι καλύτερο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω ετσι βλεπω.roosewood papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Thanks guys, κάθε input είναι χρήσιμο και καλοδεχούμενο. 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 roosewood και από μένα :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση