HellFire Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 σωστός! Κι αν ο καιρός είναι πολύ υγρός σ' αυτό το διάστημα, ίσως χρειαστεί και λίγο ακόμα. Άλλωστε όπως λέει και η παροιμία, αγάλι αγάλι γίνεται η κυταρρίνη νίτρο... :P :P :P Σωστόστ. Χαχα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ !!! ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Έχει δουλειά ακομα.... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Αυτά έγιναν με τεχνική παλαιωσης Θελεις να μας πεις πως?Mη μου πεις οτι το εκανες οπως ο Tom Murpfy ,με λεπιδα......και τονους υπομονης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 τελειώνει ή μου φαίνεται...πόσο καιρό λες να σου πάρει ακόμα; Υ.Γ. ξέχασα έχεις και τα σάντλες να φτιάξεις. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Θελεις να μας πεις πως?Mη μου πεις οτι το εκανες οπως ο Tom Murpfy ,με λεπιδα......και τονους υπομονης!!! Όχι, αν το είχα κάνει έτσι ακόμα θα έκοβα… ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 τελειώνει ή μου φαίνεται...πόσο καιρό λες να σου πάρει ακόμα; Υ.Γ. ξέχασα έχεις και τα σάντλες να φτιάξεις. :-\ Έχει ακόμα δουλίτσα να γίνει, όχι τίποτα φοβερό, βαγονέτα ,παλαίωση κλπ. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ !!! ;D Είμαι όλος αυτιά ;D Εδώ είμαστε,η πατέντα της πατέντας ωραία :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Και επειδή old style brass bridge με σταυρόβίδες δεν παει, καιρος για δράση. Τωρα θα το φαω το κράξιμο απο τον Φάνη ( Πνοη και Νύξη). Έχουμε και λέμε, εξαγωνες βιδες, μπρουτζινη βεργα 8χιλ. , βιδολογος, πριονι και... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Πιο χειροποιητη δε γινετε!!! ;D http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση