HellFire Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Πριν από μερικές ημέρες μ’εναν φίλο πήραμε στην σειρά τα παλιατζίδικα και τις μάντρες του Πειραιά και των περιχώρων, για βόλτα και κυρίως γιατι το παλικάρι είναι συλλέκτης (και καλα). Εγω βέβαια ψαχούλευα για παλιά ξυλά. Έχοντας εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό μου να φτιάξω ένα σωμα για μια pine caster, αν και προσωπικά προτιμώ ξυλά για το σωμα μιας κιθάρας όπως μαόνι, δεσποτακι κλπ, γιατι δίνουν καλύτερο ηχο,χαχα, αυτό πάει σε άλλο thread του noiz. Άρπαξα την ευκαιρία να ακολουθήσω μπας και βρω την πρώτη ύλη. Να μην τα πολύλογο, βρήκαμε αυτό>>>>> Ένα παλιό ξύλινο κασόνι για βλήματα κανονιού των 105mm για Μ2Α2, Μ2Α1 και Μ103 του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου, με ευτυχώς σπασμένο καπακι. ;D ;D Αφου το χρυσοπλήρωσε το μεταφέραμε σπίτι του φίλου όπου και αποφάσισε ότι δεν ήθελε το καπακι γιατι ήταν σπασμένο και γιατι θα χρησιμοποιούσε μόνο το υπόλοιπο κασόνι. Αφου ορίσαμε το αντίτιμο ( να σου καεί το Blu Ray Γιώργο) αποχώρισα για το σπίτι με το καινούργιο μου απόκτημα... To σώμα έχει γραμμένο επάνω του AMMUNITION FOR CANNON WITH EXPLOSIVE PROJECTILES 05 SEC DELAY M2A2 M103 105MM enjoy. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Ξεκινάς με την υπερ-ξυλάρα με το μάχιμο γραφικό και το original πολεμικό mojo...και το κάνεις telecaster??? Θα πέσουν οβίδες, napalm και κανα μικρό θερμοπυρηνικούλι (μέχρι 4-5 μεγατόνους) να μας κάψουν όλους! ;D εδιτ : αν ξαναπετύχεις πουθενά το ίδιο κασόνι let me know... Θέλω να το κάνω DIY panel για μια καμπινούλα κιθάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Απ’ότι κατάλαβα εσυ θέλεις το κουτί που έμπαινε μέσα το κανόνι. ;D http://en.wikipedia.org/wiki/M101_howitzer Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραία η ιδέα σου,πως το έχεις σκεφτεί,θα το κάνεις γυαλιστερό ή μάτ? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο πρότζεκτ οι pinecasters. Εγώ έχω αυτήν (αριστερά) και είναι εξαιρετική. Επίσης πολύ ελαφριά. To μόνο κακό είναι ότι αυτό το ξύλο δεν την παλεύει καθόλου με τα χτυπήματα. Γουβώνει με το παραμικρό. Αναμένουμε τη συνέχεια. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραία η ιδέα σου,πως το έχεις σκεφτεί,θα το κάνεις γυαλιστερό ή μάτ? Δεν το έχω σκεφτεί ακομα Βασιλη. Στην Αμερική τις barncasters συνήθως τις αφήνουν όπως είναι. Εγω εδώ έχω περάσει απλά ένα sealer πανω στο ξύλο. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο πρότζεκτ οι pinecasters. Εγώ έχω αυτήν (αριστερά) και είναι εξαιρετική. Επίσης πολύ ελαφριά. To μόνο κακό είναι ότι αυτό το ξύλο δεν την παλεύει καθόλου με τα χτυπήματα. Γουβώνει με το παραμικρό. Αναμένουμε τη συνέχεια. Πολύ όμορφη :P Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν το έχω σκεφτεί ακομα Παίρνε ιδέες για pickguard και κουμπιά ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Παίρνε ιδέες για pickguard και κουμπιά ;) AWESOME THANKS!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Εκρηκτική κιθάρα.... :P Δεν το έχω σκεφτεί ακομα Βασιλη. Στην Αμερική τις barncasters συνήθως τις αφήνουν όπως είναι. Εγω εδώ έχω περάσει απλά ένα sealer πανω στο ξύλο. Παρε το φλόγιστρο και κάφτην λίγο ;D Τα κουμπιά ΔΕΝ μπορούν να είναι τίποτα άλλο από τα μπρούτζινα καπάκια από 12άρια φυσίγγια. Πήγαινε εκεί που ξεσκάει ο Κασιδιάρης να τα πάρεις τζάμπα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση