Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Huey Lewis...Εγώ και εσύ μείναμε να ακούμε ;D ;D ;D Βάλε με μέσα ;) http://www.youtube.com/watch?v=Z02LHM1kROM all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Βάλε με μέσα ;) Σε βαλά! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Εμενα παντως μου πηρε καιρο να αποδεχτω το γεγονος οτι ο pharrell williams ειναι 40 χρονων. Δηλαδη στα 18 του πως ηταν? Ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Εμενα παντως μου πηρε καιρο να αποδεχτω το γεγονος οτι ο pharrell williams ειναι 40 χρονων. Δηλαδη στα 18 του πως ηταν? Ετσι? εντάξει...ο καφές μου βγήκε από τη μύτη.. ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Πάντως αυτό το grammy είναι σαν να το πήραμε εμείς οι ίδιοι οι ακροατές. Συμφωνώ. Και κάποια στιγμή πρέπει να ξετινάξουμε το ψώνιο και την υπεροψία από πάνω μας και να καταλάβουμε ότι μερικές φορές το εμπορικό έχει κάνει επιτυχία γιατί όντως είναι καλό και όχι γιατί μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Έεεεεεεετσι! (αχ αυτή η καραμέλα, έλεος πια, όλοι είναι ηλίθιοι εκτός από εμάς). Μα αφού είναι, τι να κάνουμε; ;D Πέρα από την πλάκα, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει... ελπίδα. Μπράβο τους! ΥΓ και λίγο Greg Phillinganes να ανέβαζαν στη σκηνή δεν θα με χάλαγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Τι groovara Θεούλη μου.... Για το Harpejji δεν διάβασα απορίες... http://www.marcodi.com/product/overview/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Εχει κατι χρόνια που στέλνω στη Marcodi να βρουν ντηλερ στην Ευρώπη για τo Harpejji,μήπως και γλιτώσουμε τα εξοδα μεταφορας και τελωνείων ;D Καμια φορα προσφέρονται να μου κάνουν καλυτερη τιμή με ενα basic οργανο (χωρις καποια πραματα στο βαψιμο κτλ που δεν καταλαβαινω), αλλη μου λενε να είμαι σταμπαη για προσφορες (ειχαν προσφατα μια καλη, αλλα πάλι δε συνεφερε). Τελοσπαντων, ελπίζω να παρω ενα καποια στιγμη, ειναι πολυ ωραίο όργανο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 ... και πάει το βίντεο ... "This video is no longer available due to a copyright claim by Grammys" When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Λε να διάβασαν τι γράφαμε και να θύμωσαν; ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 ΛΑΚΗ δες εδω ΠΟΥΚΑΜΙΣΙΑ που φοραει το κτηνος...do you aprove? ;D Κάπου είχα ένα τέτοιο, από ένα άουτλετάδικο στην Τσιμισκη. Καλά που μου το θύμησες. Λε να διάβασαν τι γράφαμε και να θύμωσαν; ;D ;D ;D ;D Εσύ τι λές? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση