marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Άλλο πράγμα αν μου αρέσει κάτι, άλλο πράμα αν άξιζε να πάρει Grammy. Γι αυτό είσαι δικηγόρος...την έκανες γυριστή!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Did you Get Lucky? Is She Yours now or We Dont Wanna know? :P :P Ο σκοπός επετεύχθη,αλλά δεν άξιζαν τον κόπο τόσες ώρες πρόβας,θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και με άλλα κομμάτια.Αλλά έχει δίκιο ο marathon,λείπει η εμπειρία! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Αλλά έχει δίκιο ο marathon,λείπει η εμπειρία! ;D ;D Μην στεναχωριέσαι...άμα δούμε ότι δεν μας βγαίνουν οι ψήφοι...θα σε μετρήσουμε!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Με το ζόρι να μας αρέσει κάτι που δεν θα θυμάται κανένας σε 6 μήνες?... Ας μη ξεχναμε οτι οι εποχες εχουν αλλαξει ;D Το να αγορασεις εναν δισκο και να τον λιωσεις στο ακουσμα δεν ισχυει πλεον και ισως αυτος ειναι ενας απ'τους λογους που δεν βγαινουν πολλα "classics". Υπαρχουν καινουργιες αλμπουμαρες εκει εξω που καποια χρονια πριν θα ειχαν αλλη τυχη αλλα πλεον με τη πληθωρα μουσικης και με τοση "πληροφορια" χανονται. Και το One Step Beyond να κυκλοφορουσε τωρα δε νομιζω να το θυμοταν κανεις σε 1-2 χρονια... Πιστευω οτι το RAM αν ειχε βγει στα 80s θα ηταν classic album σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Πιστευω οτι το RAM αν ειχε βγει στα 80s θα ηταν classic album σημερα δεν νομίζω...σκέψου τι κολοσούς θα είχε να αντιμετωπίσει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Γι αυτό είσαι δικηγόρος...την έκανες γυριστή!!!! ;D ;D Γιατί είπα εγώ πουθενά ότι μου άρεσε τον Get Lucky και δεν το ενθυμούμαι;;;; ;D Εγώ είπα ότι είναι ΘΕΟΣ ο Nile Rodgers ...και ότι με ΤΕΡΑΤΑ σαν αυτόν , τον Omar Hakim τον Nathan East και τον Steve Wonder...βγαίνω Live και εγώ. ;D ;D ;D Συνεχάρην δε τους DP, διότι ΕΞΑΙΤΙΑΣ τους , τον έμαθε και άλλος κόσμος (κυρίως νέοι) (τον Nile Rodgers). Ούτε Daft Punk ακούω ούτε Jamiroquai...σοκαρίστηκες τωρα;;; :P ;D ;D ;D Αυτό δεν σημαίνει ότι τόσο οι μεν όσο και οι δε, ΔΕΝ είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ επιτυχημένα super groups. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Το να αγορασεις εναν δισκο και να τον λιωσεις στο ακουσμα δεν ισχυει πλεον και ισως αυτος ειναι ενας απ'τους λογους που δεν βγαινουν πολλα "classics". http://www.grammy.com/awards Αξίζει τον κόπο. α) Για τις αφίσες και β) Δίνει μία προοπτική όταν καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης είναι ο Tom Jones ή οι Beatles. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 ούτε Jamiroquai...σοκαρίστηκες τωρα;;; :P ;D ;D ;D ε...ναι...τώρα σοκαρίστηκα!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 δεν νομίζω...σκέψου τι κολοσούς θα είχε να αντιμετωπίσει Καλα, classic στο συγκεκριμενο genre εννοω το οποιο εχει μερικους κολοσσους οπως αυτο :) http://www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Με την Sabrina ο χορός και η κίνηση γίνονται ευχαρίστηση. Ανέκαθεν. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση