Thkioups Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Ελα ρε superfunk εσύ ήσουν? Λέω κι εγώ που τον ξέρω, που τον ξέρω ΕDIT Ωχ συγνώμη για το Superfunk, Abraxas εννοούσα P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Abraxas δεν ήταν live;;;Και εγώ χάρηκα!Ποιά διαφανή κιθάρα λέει ρε παιδιά;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 κάπου τον έχω πετύχει μια φορά με μια διάφανη νομίζω. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Abraxas δεν ήταν live;;;Και εγώ χάρηκα!Ποιά διαφανή κιθάρα λέει ρε παιδιά;; Μάλλον την ασημί 'μεταλλική' :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
problematic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 ουφ!!! 1000 ευχαριστώ!!! μπορει να ειναι πολυ γνωστός αλλα ασχολούμε μόνο με dance οπότε είμαι δικαιολογημένος :))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Κάτω ο Abraxas!! Κάτω η φάρα των κλώνων του Satriani!! ¶σε ρε...το ξέρουμε το παραμύθι φούρναρη...Τεμέκ PRS SE...Axis...DIY Strats...όλα ψέμματα... FREATBOARD WARRIOR!!! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 μπορει να ειναι πολυ γνωστός αλλα ασχολούμε μόνο με dance οπότε είμαι δικαιολογημένος :))) Δεν πειράζει που ασχολείσαι με dance, κανείς δεν είναι τέλειος. :P :P :P Ο Satch δεν είναι απλώς 'πολύ γνωστός', είναι ο ¶γιος Joe, προστάτης των απανταχού κιθαρωδών. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Κάτω ο Abraxas!! Κάτω η φάρα των κλώνων του Satriani!! ¶σε ρε...το ξέρουμε το παραμύθι φούρναρη...Τεμέκ PRS SE...Axis...DIY Strats...όλα ψέμματα... FREATBOARD WARRIOR!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Θεϊκό ποστ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση