Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Το ειδα σε ενα email που μου ηρθε απο το YouTube και σκεφτηκα να ποσταρω το παρακατω βιντεο. Οχι βεβαια γι αυτα που λεει ο γεροπαραξενος αλλα για τις σκηνες που εχει με την εγγον...την γυναικα του :P Candice Night. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Τον έχει βάλει σε πρόγραμμα η Κάντις. Κομμένα τα ποτά, η αρνητικότητα και οι τριβές (παρόλο που τον ενέπνεαν). Τώρα μόνο πέψη, πολιτικά ορθό σεξ (σιλικονάτο κι όλας απ' ό,τι φαίνεται), μπαλαλάικες και σουράβλια. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Την είχα δει τη συνέντευξη και μου φάνηκε τελείως άκυρο το να δίνει μία Κάντις Νάιτ συμβουλές performance (περί θετικότητας) σε έναν (έστω τέως) guitar god. Δηλαδή, σαν να μην παίζει ρόλο το όποιο image, έχει ο ίδιος τόσα χρόνια, στην δημοτικότητά του. Ωραία γκόμενα, δεν λέω, αλλά αυτή που χαμογελάει σαν να τραγουδάει στη Γιουροβίζιον κάνει κάτι καλύτερο νομίζει... τουλάχιστον, ο Blackmore έχει την cult-ίλα του. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Να μου το θυμηθειτε, αυτη "μεχρι μουστακι θα τον βαλει να ξυρισει"... ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=V96VT57szy8 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Προσγειωμένος ο Ρίτσι. "Σκέφτομαι πολύ τον θάνατο. Ο θάνατος είναι σημαντικός. Νομίζω θα συμβεί σε όλους μας - στους περισσότερους από μας - κάποιοι μπορεί να την πηδήξουν." Αυτός δεν παίρνει ναρκωτικά ρε σεις. Δεν τα χρειάζεται. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Γιατι ρε Atreu73? Ειπε κατι που δεν ισχυει? Ο ανθρωπος το ειπε καθαρα: "Νομιζω θα συμβει σε ολους μας...στους περισσοτερους απο μας". Υπαρχουν και καποιοι λιγοι που αποτελουν την εξαιρεση στον κανονα. ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Ο άνθρωπος είναι εξηντα-φεύγα. Την έκανε κι ο Lord. Να μην έχει τέτοιες σκέψεις; Πρέπει να είναι όντως ιδιόρυθμος αλλα δεν μου βγάζει τα ψώνια που έχουν άλλοι καλλιτέχνες. Συνήθως, μειώνει τον εαυτό του μπορώ να πω. ''Με είδε ο Σινατρα και μου είπε ποιος είσαι εσύ'' . ''Μέ είδε ο Ντύλαν- ποιος μ..ς είσαι εσύ'' . Ωραία πράγματα, προσγειωτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Waterfall το πας για κλειδωμα βλεπω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Γιατι νεαρε? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Γιατι ρε Atreu73? Ειπε κατι που δεν ισχυει? Τώρα που το λες, μάλλον έχεις δίκιο. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Ο άνθρωπος είναι εξηντα-φεύγα. Την έκανε κι ο Lord. Να μην έχει τέτοιες σκέψεις; Πρέπει να είναι όντως ιδιόρυθμος αλλα δεν μου βγάζει τα ψώνια που έχουν άλλοι καλλιτέχνες. Συνήθως, μειώνει τον εαυτό του μπορώ να πω. ''Με είδε ο Σινατρα και μου είπε ποιος είσαι εσύ'' . ''Μέ είδε ο Ντύλαν- ποιος μ..ς είσαι εσύ'' . Ωραία πράγματα, προσγειωτικά. Γιατί ποιος καταλαβαίνει τι λέει ο Ντύλαν; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση