Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 ΑΠΑΤΗ θα παει Κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Θα θελα να μαι από μια μεριά να δω τι κάνεις αν τυχόν σου κρασάρει το λειτουργικό. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Θα θελα να μαι από μια μεριά να δω τι κάνεις αν τυχόν σου κρασάρει το λειτουργικό. ;D ότι κάνεις όταν σου καίγεται η λάμπα επί σκηνής ;)...ή σου σπάει η χορδή 8) μόνο ερασιτεχνικά λειτουργικά κρασάρουν ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 χωρίς να δηλώνω γνώστης, έχω μια απορία marathon. Εδώ, βλέπουμε απαράδεκτα ηλεκτρικά (λένε οι γνωστες; άλλαξε το άθλια ηλεκτρικά κλπ.) σε συμβατικά μοντέλα. Γιατί το αποκλείεις να υπάρχει θέμα ;D. Ίσως σε μπάτζετ μοντέλα... Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θα ανεβάζει πολύ το κόστος αυτό το μαραφέτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θα ανεβάζει πολύ το κόστος αυτό το μαραφέτι. Είδα κάπου λιανική 749 για την έκδοση iOS, να υποθέσω ότι είναι μεξικάνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Μήπως ήταν οι νέες squier; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Είδα κάπου λιανική 749 για την έκδοση iOS, να υποθέσω ότι είναι μεξικάνα; και η προηγούμενη που είχε το Roland επάνω, μεξικάνικη ήτανε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 χωρίς να δηλώνω γνώστης, έχω μια απορία marathon. Εδώ, βλέπουμε απαράδεκτα ηλεκτρικά (λένε οι γνωστες; άλλαξε το άθλια ηλεκτρικά κλπ.) σε συμβατικά μοντέλα. Γιατί το αποκλείεις να υπάρχει θέμα ;D. Δεν κατάλαβα την ερώτηση? Τι σχέση έχουν τα ηλεκτρικά με τα usb? Nα υπάρχει θέμα σε τι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Ξέρω γω; να σκαλώνει κάτι μετά από κανα χρόνο... Πάντως, το μπάτζετ φαίνεται μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Τι είναι τούτο; Βάλανε το VOLUME κάτω κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση