fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Άλλο ένα από τα πολλά θέματα που αναφέρονται στην εσωτερική δύναμη του ανθρώπου. Προσέξτε όμως πόσο ικανοποιημένος δείχνει με αυτό που καταφέρνει, πόσο γουστάρει να παίζει, σε τίποτα δεν θυμίζει κάποιον που έχει αυτολύπηση για τα σωματικά του προβλήματα. Τον θαυμάζω γι' αυτό που καταφέρνει, αλλά πιο πολύ γι' αυτό που βγάζει προς τα έξω! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Θαυμασμός και σεβασμός. 2.500 views???? Γαμώ την τρέλλα μου. Κάντε κανα share ρε παιδιά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Τον θαυμάζω γι' αυτό που καταφέρνει, αλλά πιο πολύ γι' αυτό που βγάζει προς τα έξω! +1. Μπράβο στον αδερφό μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικα μου εφτιαξε τη διαθεση αυτο το βιντεο. thx op. ΥΓ πιστευω οτι θα μπορουσε να μαθει να παιζει ξαπλωτη slide guitar. Νομιζω θα τον βολευε περισσοτερο κ θα μπορουσε να γινει καλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Μεγας απο καθε αποψη. Thanks ψηλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Βάζει τα πράγματα στη σωστή προοπτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Εμένα κάτι με χάλασε ,δεν ξέρω ,όχι στην προσπάθεια αλλά ίσως στην είκονα,δεν ξέρω.Αξιος μεν αλλά δεν ξέρω δεν μπόρεσα να το δω όλο. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Θα είχε, ίσως, ενδιαφέρον να προσπαθήσεις να μας εξηγήσεις τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Κι όμως, αυτό είναι το site του. http://hook74.com/Home_Page.php αυτά είναι τα videos http://hook74.com/Videos.html κάτω κάτω θα δείτε μια "λωρίδα" με videos που έχει ανεβάσει στο youtube Όπως αυτά είναι δικά του κομμάτια http://hook74.com/Music.html Ο άνθρωπος το πιστεύει no matter what, το γουστάρει, και το κάνει, ΤΕΛΟΣ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση