petersp Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Αγορασα κ παρελαβα την βδομαδα που μας περασε ενα ωραιοτατο Fernandes Precision του 1977! Σε εξαιρετικη κατασταση σαν καινουργιο με μονη παραφωνια τα pots και γενικα το wiring που καποιος ειχε φτιαξει κακην κακως. Ξεκιναω λοιπον το ξεβιδωμα και οπως ξεβιδωνα την γεφυρα σπαει μια, δυο, τρεις και τελικα οι 6 βιδες απο τις 7! Καλο ε? Πανω λοιπον στην ερευνα για το πως θα βγαλω τα σπασμενα κομματια τα οποια δεν ηταν πανω πανω αλλα 2-3 χιλιοστα μεσα στο ξυλο πεφτω πανω σ αυτο: http://www.stewmac.com/shop/Tools/Routing_bits/Guitar_Screw_Rescue_Kit.html?actn=100101&xst=3&xsr=323065 Κι επειδη ειμαι Ελληναρας και τσιγγουνευτηκα τα 64 δολλαρια φτιαχνω ενα μονος μου... και δουλευει εξαιρετικα! Εβγαλα συνολο 8 βιδες, 6 που εσπασα εγω κι αλλες 2 που ηταν ηδη σπασμενες. Take a look: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 6/7;;;; Πώς το κατάφερες αυτό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Προφανως οι βιδες ηταν απο κακο κραμα. Χωρις να βαλω δυναμη, απλα σπασανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Τον κρυπτονίτη τον φοβάσαι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 XAXAXAXAXA! Λες να κραταω τζακι απο τον Κλαρκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση