Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Με έπιασαν οι ρομαντισμοί μου... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 The other face of SF 8) Σου πάει ο ρομαντισμός ;) Ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις (όχι το άσμα :-X). Ωραίος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Εύγε που ξέφυγες από την τυραννία του μινόρε και των επαναλαμβανόμενων δωρικών λιξ. ;D Ωραίο κομμάτι στο οποίο η μελωδία της κιθάρας θα μπορούσε να είναι άνετα φωνή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Εχεις δει τον Gatton live? Μας ελιωσες!! Tο κομματι πολυ ωραιο,πραγματι σε παει η ρομαντζα. ;D Ωραιο και το From the top που μπηκε αμεσως μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 COOL !!! 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Ωραία η ρομάτζα σου,έτσι όπως το άφησα να παίζει άκουσα και το From The Top και μου άρεσε,αν το ανέβασες στο forum δεν το πέτυχα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο κομμάτι στο οποίο η μελωδία της κιθάρας θα μπορούσε να είναι άνετα φωνή. Αυτό ακριβώς. Στο 2:39, θα μπορούσες ένα μικρό σολιστικό ξέσπασμα σαν συνέχεια του προηγούμενου μέρους (αν και ξέρω ότι δεν σου αρέσουν αυτά), πριν μπουν τα πλήκτρα. Ωραίος! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Μπράβο κι από μένα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο κι αυτό. Απλά (δεν ξέρω αν το λέω καλά) θα προτιμούσα ένα καθαρότερο ήχο στην κιθάρα και όχι όλο αυτό το tremolo. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Ωραια τα τραγούδια της βροχής Όπως λέει και ο ποιητής "... μ´αρεσει πάντα οταν βρέχει σαν ιστορία που δεν εχει αφηγητή για να την πει για να την πει και να τη σώσει ειναι σα σχέση ερωτική..." ΥΣ. Θα ήταν αγενές το να ποσταρω ένα βρόχινο ερασιτεχνικό clip που μου αρεσει σε αυτο το νημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση