pastelius Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Προσκυνω ταπεινα για το video....Mου ανοιξες νεους οριζοντες.....αυτη την ταινια δεν την ειχα δει !!! :D 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ντροπη σου,αθεε :twisted: :lol: :lol: Και η κλασσικη ατακα στο θυρα 7 (δυστυχως δεν εχω link...) 2 γκομενες μια γαυρινα μια Aεκτζου/ -Αντε στο διαολο μωρη βρωμοχανουμα!Φυγε απο δω,θα φας κλωτσες! -Τι λες μωρη.Θα μας κλασεις τα βυζια! Αχα χα χα χα χα χ αχα χα χα χααααχ αχχαχαααααχαχχα feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tasospelt Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=ACxzJlOtLFY&mode=related&search= Επικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Ντροπη σου,αθεε icon_twisted.gif icon_lol.gif icon_lol.gifΚαι η κλασσικη ατακα στο θυρα 7 (δυστυχως δεν εχω link...) 2 γκομενες μια γαυρινα μια Aεκτζου/ -Αντε στο διαολο μωρη βρωμοχανουμα!Φυγε απο δω,θα φας κλωτσες! -Τι λες μωρη.Θα μας κλασεις τα βυζια! Αχα χα χα χα χα χ αχα χα χα χααααχ αχχαχαααααχαχχα Οχι ρε, την εχω δει αλλα πολυ παλια και δεν θυμαμαι τις σκηνες. :oops: Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Και κατι ασχετο με τα παραπανω αλλα αξιζει τον κοπο πιστευω... :roll: http://www.youtube.com/watch?v=mA5cuv6t0NY&mode=related&search= Προσεξτε στη μεση περιπου του τραγουδιου (αλλα και μετα) στο ''σολο'' που κανει ο κιθαριστας που εχει δεσει τη ζωνη της κιθαρας! 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: Καλοοοοοοό! Αν και το πρόσεξα πολύ αργότερα για το video έχει θέμα!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση