NemOOO Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLL Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=FvJl0x17QuY του γκουτ του μπι τρρρου ! ( με προφοραουα russian spy...) Όλα τα λεφτά!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Ναι, αυτα ειναι τα καλυτερα και οποιος λεει οτι πιασαμε πατο,δεν ξερει τι του γινεται ..... Ειμαι παιδι του cult κινηματογραφου και ορκισμενος οπαδος του Εθνικου Σταρ της Ελλαδος. Οποιος δεν εχει δει το Τηλεφτυαρι,μια εκπομπη στα μεσα της δεκαετιας του 90, στο magic δεν εχει δει τιποτα .... Κριμα που δεν υπαρχουν τηλεοπτικα ντοκουμεντα. Ζητω το trash,ζητω το cult, εξω οι ψευτοκουλτουριαρησες... Προτειμω το "αντε σπασε ρε μαλακα" του Γαρδελη, απο την "μπαλαντα του μαλακα" που θα ακουστει στο φεστιβαλ Θεσσαλονικης. Ζητω ο Ζερβος,ο Ζουγανελης,ο Πανουσης, ο Αποστολος ο Σουγκλακος(RIP) κτλ(θα μπορουσα να γραψω εκατο ονοματα). Αυτη η χωρα ηταν παντα τον ακρων, και πολλες φορες αυτοι που κοινουνται εκει αξιζουν παραπανω.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 χωρίς σχόλιο.... http://www.youtube.com/watch?v=xhl8QdjyUyg :idea: :idea: :idea: χε χε... :twisted: φίλε μου μ' έφτιαξες...από το ρόδα τσάντα και κοπάνα δεν είναι αυτό??? μου δωσες υλικό για να εκβιάσω τον πεθερό μου...(ονόματα δεν λέμε αλλα είναι ο κιθαρίστας που έγινε γνωστός από τις ενορχηστρώσεις του σε ακουστικές κιθάρες και από τις συνεργασίες του με όλα τα μεγάλα ονόματα από Σαββόπουλο μέχρι Νταλάρα...) είχε γράψει την μουσική για τα φράγκα που του έσκασε ο Δαλιανιδης και το έφερε βαρέως ως το νεανικό του αμάρτημα...(και η γυναίκα μου θα φαει κράξιμο γιατι νομίζω ότι έκανε φωνητικά στο ανοσιούργημα...) Ε ρε γλέντια που θα κάνω το βράδυ...νά σαι καλά φίλε μου... :D :D :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 LoL.....Σοβαρά ... Σαν δεν ντρέπετε που γράφει τετοιες παρακμές.....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 μου δωσες υλικό για να εκβιάσω τον πεθερό μου...(...) είχε γράψει την μουσική για τα φράγκα που του έσκασε ο Δαλιανιδης και το έφερε βαρέως ως το νεανικό του αμάρτημα...(και η γυναίκα μου θα φαει κράξιμο γιατι νομίζω ότι έκανε φωνητικά στο ανοσιούργημα...) npap, είστε ωραίοι τύποι στην οικογένεια :) Μαζί σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 που να βγει στην φόρα τι έκανα εγώ στα νιάτα μου... ή η πεθερά μου στην Πλάκα το 70...ή ο δευτερος άντρας της γνωστός νεοκυματικός...την βαψαμε... όντως είμαστε οικογένεια μπουμπούκι...κάτι σε μουσική οικογένεια Ανταμς φέρνουμε... και να φανταστείς ότι μας έχουν σε υπόληψη... :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Ωχ κατάλαβα....Κοίτα κάτι φυντάνια που κρύβει το νοιζ...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Ωχ κατάλαβα....Κοίτα κάτι φυντάνια που κρύβει το νοιζ...:lol: Μη τη λες αυτή τη λέξη!!! Είναι απαγορευμένη στο ΝΟΙΖ...Παραπέμπει αλλού !!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Mια χαρα ειναι ρε παιδια το τρας!! :lol: Ειδικα υστερα απο τα χθεσινο τερατοφεστιβαλ Θεσ/νικης :twisted: μου ακουγονται σαν Μότσαρτ στα αυτια μου!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση