David Gilmour Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 είχα διαβάσει σε παλιότερο θέμα για έρευνα σε μαγαζί κατασκευής προσόψεων, Logos ενισχυτών ,καμπίνων κτλ επειδή όταν κάποιος είναι σούπερ και σε δουλειά και σε τιμή πρέπει να τον επιβραβεύουμε είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έκανα τέλεια την δουλειά μου σε κατάστημα στην περιοχή μου στο Μαρούσι που διαθέτει ένα από τα τελειότερα λέιζερ και κόβει μέχρι και χοντρά plexi glass κτλ Επίσης ο άνθρωπος είναι γνώστης του Corel και κάνει παπάδες http://www.artdesign.gr/site/laser_kopi.htm www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Και για πες, γιατί με ενδιαφέρει, πως την έκανες την δουλειά; Φαντάζομαι του πήγες κάποιο αρχείο. Τι ακριβώς υλικό προτίμησες και με τι πάχος; Μετά από πόσο καιρό στο παράδωσε; Πόσο σου πήγε το μαλλί; Τα γεμιστά με κιμά ή χωρίς; ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 στην δική μου περίπτωση το υλικό είναι καταφανές δεν υπάρχει ανάλυση να σου κάνω , είναι συγκεκριμένα χιλιοστά, μαύρο σαν πλαστικο κάτι με αποκάτω άσπρο όταν ξυστεί από το λέιζερ , 1,5 χιλιοστό ,πάχη ,χρώματα υλικά κτλ. έχει ότι θες τα πάντα όλα Το αρχείο είναι se Corel Draw τιμή για κοπή μιας πρόσοψης 15-20 ευρώ , εγώ έδωσα 20 για κοπή μιας ολόκληρης από την αρχή και την χάραξη μιας άλλης που δεν είχε την μάρκα επάνω όταν την αγόρασα από το ίντερνετ διότι δεν επιτρέπεται επίσημα η χάραξη μάρκας που είναι Trademark ο χρόνος και για την χάραξη της μίας και για την κατασκευή της καινούριας ήταν 10-15 λεπτά . Τις πήρα αμέσως σχεδιασμό κάνει και ο ίδιος μου είπε με μια μικρή χρέωση απλά θέλει να του πας τα μέτρα έτοιμα δεν μετράει ο ίδιος για να μην του πεις μετά τα έβγαλες λάθος. www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Το αλουμίνιο το είχε ο μάστορας ή του το έδωσες εσύ? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 στην δική μου περίπτωση το υλικό είναι καταφανές δεν υπάρχει ανάλυση να σου κάνω , είναι συγκεκριμένα χιλιοστά, μαύρο με αποκάτω άσπρο όταν ξυστεί από το λέιζερ , 1,5 ......... Ήσουν κατατοπιστικότατος, σ' ευχαριστώ :) Δεν το κάνετε sticky καλύτερα, όλο και σε κάποιον θα χρειαστεί. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Ήσουν κατατοπιστικότατος, σ' ευχαριστώ :) Δεν το κάνετε sticky καλύτερα, όλο και σε κάποιον θα χρειαστεί. είναι ένα συγκεκριμένο πλαστικό σαν αυτό που φτιάχνουν επιγραφές στις πόρτες στα ιατρεία κτλ δεν ξερω πως λεγεται , αλλα από υλικα εχει ότι θες του λες πως να είναι περιπου και σου δειχνει επιτοπου , και στην σελιδα του εχει ακριβως ποια υλικα διαθετει και δουλευει ,μπες στον κοπο να ριξεις μια ματια :) http://www.artdesign.gr/site/laser_kopi.htm http://www.artdesign.gr/site/grafeion.htm www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Το αλουμίνιο το είχε ο μάστορας ή του το έδωσες εσύ? δεν είναι αλουμίνιο , είναι ένα ειδος πλαστικου www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 δεν είναι αλουμίνιο , είναι ένα ειδος πλαστικου Thnks, θα του κάνω μία βόλτα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Thnks, θα του κάνω μία βόλτα στείλε πρώτα Email , με το τι θες και θα σου απαντήσει άμεσα, εμένα μου είπε πως να αλλάξω το αρχείο βάζοντας το επιπλέον "Custom Hiwatt 50" έτσι όταν πήγα απλά το έλεγξε αν είναι Οκ και το έβαλε μπροστά σε 1 λεπτό www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση