foxxx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Greg μια φιλικη συμβουλη! να μην βιαστης να πας να δεις κανα 2 οργανα απο αυτα που σου πρωτεινουν οι φιλοι απο κοντα να ρωτησεις αυτα που θες εσυ και να επιλεξεις. Δεν θα συμφωνισω για το korg pa 50 διοτι ειναι παλιο και δεν θα βρεις ανταλλακτικα καθως το servise της συγκεκριμενης εταιριας ειναι για τον π@@@@ο!!!! Τα περισσοτερα οργανα τετιου τυπου ειναι χιλιοπαιγμενα και λιωμενα αρα ενα new κοιτα να βρεις να εχεις και εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GregSia Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Thx for the advice! ;) Έχω σκεφτεί αυτό που λες για το γεγονός ότι είναι χιλιοπαιγμένα και σκέφτομαι να περιμένω λίγο και όταν θα έχω κατασταλλάξει σε κάποιο μοντέλο να προχωρήσω σε αγορά καινούργιου και όχι μεταχειρισμένου. Λίγα λόγια για το yamaha που προτείνεις? Γρηγόρης Σιατερλής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_six Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Greg μια φιλικη συμβουλη! να μην βιαστης να πας να δεις κανα 2 οργανα απο αυτα που σου πρωτηνουν οι φιλοι απο κοντα να ρωτησεις αυτα που θες εσυ και να επιλεξεις. Δεν θα συμφωνισω για το korg pa 50 διοτι ειναι παλιο και δεν θα βρεις ανταλλακτικα καθως το servise της συγγεκριμενης ετεριας ειναι για τον π@@@@ο!!!! Τα περισσοτερα οργανα τετιου τυπου ειναι χιλιοπαιγμενα και λιωμενα αρα ενα new κοιτα να βρεις να εχεις και εγγυηση. Συμφωνώ απόλυτα για το ότι πρέπει οπωσδήποτε να πας να τα ακούσεις. Θα συμφωνήσω επίσης ότι το service είναι χάλια της Bon αλλά αν και παλιό το όργανο διαφωνώ στο θέμα των ανταλλακτικών καθώς το όργανο πωλείται ακόμη και δεν είναι discontinued.Άσε που καινούργιο κοστίζει κανα 50άρι λιγότερο απο το PSR-S650. Να προσθέσω ακόμη ότι το Pa50 φορτώνει κάποιους ήχους και από Triton.Κάποιους...όχι όλους.Αλλά και εμείς μόνο να προτείνουμε μπορούμε όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος foxx.Εσύ θα πληρώσεις και εσύ πρέπει να τα ακούσεις και να επιλέξεις ότι σου ταιριάζει. Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Με στικακι usb μεσα απο την yamaha μπορεις να του βαλεις ρυθμους και ηχους που θες εσυ. Εχει και καποια βιντεο η σελιδα που ποσταρα δες και εσυ αν και καλο θα ειναι να πας μια βολτα σε εναν Νακα να το δεις απο κοντα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα για το ότι πρέπει οπωσδήποτε να πας να τα ακούσεις. Θα συμφωνήσω επίσης ότι το service είναι χάλια της Bon αλλά αν και παλιό το όργανο διαφωνώ στο θέμα των ανταλλακτικών καθώς το όργανο πωλείται ακόμη και δεν είναι discontinued.Άσε που καινούργιο κοστίζει κανα 50άρι λιγότερο απο το PSR-S650. Να προσθέσω ακόμη ότι το Pa50 φορτώνει κάποιους ήχους και από Triton.Κάποιους...όχι όλους.Αλλά και εμείς μόνο να προτείνουμε μπορούμε όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος foxx.Εσύ θα πληρώσεις και εσύ πρέπει να τα ακούσεις και να επιλέξεις ότι σου ταιριάζει. Εγω θα συνεχισω να διαφωνω με το θεμα ανταλακτικα γιατι ειχα περιστατικο με το korg m50 και οπως και αλλοι συναδελφοι επαγγελματιες με korg m3 που εμειναν πανω σε επαγγελματικη πιστα με χαλασμενο οργανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GregSia Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο και το yamaha!Έχω ακούσει γενικά πως τα korg είναι made in china,ισχύει αυτό?Και ότι τα yamaha έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής.Βέβαια εγώ το χρειάζομαι για οικιακή χρήση συνεπώς ίσως δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή η λεπτομέρεια. Γρηγόρης Σιατερλής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο και το yamaha!Έχω ακούσει γενικά πως τα korg είναι made in china,ισχύει αυτό?Και ότι τα yamaha έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής.Βέβαια εγώ το χρειάζομαι για οικιακή χρήση συνεπώς ίσως δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή η λεπτομέρεια. Τα περισσοτερα πλεον φτιαχνοντε στην Κινα ;D φτηνα εργατικα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Βέβαια εγώ το χρειάζομαι για οικιακή χρήση συνεπώς ίσως δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή η λεπτομέρεια.Μην το λες. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Αν και στο ποσό που θες να κινηθείς (200€) μόνο Κινέζικο. Κάνε αυτό που σου είπε ο foxxx, να πας να τα δεις από κοντά και να παίξεις ο ίδιος. Επίσης να ρωτήσεις και το θέμα της εγγύησης (διάρκεια), να δούμε τι θα σου πουν. Να πάρεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GregSia Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Μην το λες. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Αν και στο ποσό που θες να κινηθείς (200€) μόνο Κινέζικο. Κάνε αυτό που σου είπε ο foxxx, να πας να τα δεις από κοντά και να παίξεις ο ίδιος. Επίσης να ρωτήσεις και το θέμα της εγγύησης (διάρκεια), να δούμε τι θα σου πουν. Να πάρεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Φίλε μου,όπως βλέπω και κατανοώ πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω απο 200 ευρώ για κάτι που θα καλύπτει τις ανάγκες μου!Συνεπώς δε σκέφτομαι πλέον να βρω κάτι σε αυτά τα χρήματα για αυτό κιόλας το λόγο έχω λάβει σοβαρά υπόψιν αυτά που μου προτείνανε τα παιδιά από πάνω,το korg pa50 δηλαδή και το psr s650. Σαφώς και θα πάω να τα δω από κοντά,απλά ρωτάω εδώ πρώτα για να με καθοδηγήσετε σωστά και να έχω κάποια μοντέλα ανάμεσα στα οποία θα επιλέψω κάποιο. Γρηγόρης Σιατερλής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2014 Πληροφοριακά, το PSR-S650 δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δύο. Ούτε από τιμή, ούτε από χαρακτηριστικά/δυνατότητες. Είναι άλλη κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση