Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού αρμονίου

GregSia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Roland E-09GR όπως βλέπω καινούργιο παίζει γύρω στα 450,ίσως με δόσεις θα μπορούσα να κάνω κάτι (αυτό βέβαια είναι δικό μου θέμα  ;D).Είναι αρκετά αξιόπιστο όργανο?Έχει ποιοτικούς ήχους σε ικανοποιητικό βαθμό?

Τσέκαρέ το στις αγγελίες.Παίζει στα 300 ευρώ.

Είναι περισσότερο κοντά στις ανάγκες σου.

http://www.youtube.com/results?search_query=roland%20e%2009%20oriental&sm=3

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Για τον προκάτοχό του,το ROLAND EM-GR1 τι γνώμη υπάρχει?

Σχεδόν καμία σχέση, μοιάζουν αλλά δεν είναι.

Το E-09GR έχει σχέση ηχητικά με το EXR-GR5 αλλά σε πολύ μικρότερη έκδοση από πλευράς δυνατοτήτων. Το EM-GR1 ήταν στην ίδια κατηγορία με το E-09GR αλλά με διαφορά κάτι χρόνια πίσω τεχνολογικά και ηχητικά.

Το EM-GR1 λογικά θα το βρεις σήμερα μεταχειρισμένο και πρέπει να παίζει περίπου στην τιμή των 100 ευρώ... τιμής ένεκεν.

Σκέφτομαι μέχρι στιγμής να μη βιαστώ και να προχωρήσω σε αγορά καινούργιου και συγκεκριμένα του Roland E09GR όπως που προτείνατε πιο πριν.Θεωρώ πως είναι καλύτερα από το να πετάξω ουσιαστικά τα λεφτά μου σε κάτι αρκετά παλιό και πολύ enrty level.Τι λέτε κι εσείς?

Θα μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει κάποιο αξιόπιστο link όπου θα μπορούσα να δω τα χαρακτηριστικά του?

Γρηγόρης Σιατερλής

Αν ψάξεις λίγο παίζει να βρεις κανα korg pa50! Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή για ξεκίνημα!

Συμφωνώ και επαυξάνω.Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτό που ζητάς όσον αφορά τους ρυθμούς και τους ήχους του.Πολύ καλά ηχεία,καθαρά και αρκετά δυνατά.Επίσης έχει και πολλές δυνατότητες στο να πειράξεις τους ήχους αλλά και πολλούς έτοιμους ήχους και ρυθμούς για λαικοδημοτικά που σε ενδιαφέρουν.Στις αγγελίες μπορείς να το βρεις κανα 300αρι ίσως και λιγότερο.

Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3

• Guru

Θα μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει κάποιο αξιόπιστο link όπου θα μπορούσα να δω τα χαρακτηριστικά του?

E-09 Βασική έκδοση

E-09GR Ελληνική έκδοση

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου