Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού αρμονίου

GregSia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γεια σας!

Ενδιαφέρομαι για την αγορά αρμονίου,καινούργιου ή μεταχειρισμένου μέχρι 200 κ κάτι ευρώ maximum.Το χρειάζομαι για οικιακή χρήση,μελέτη και ηχογραφήσεις που κάνω γενικά.

Τι θα μου προτείνατε?

Γρηγόρης Σιατερλής

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όχι μόνο!Κατέχω και πέντε πράγματα παιχτικά απλά δεν έχω στην κατοχή μου δικό μου αρμόνιο γι' αυτό ψήνομαι να αποκτήσω ένα,για πιο εμπεριστατωμένη μελέτη αλλά όπως προείπα να το δουλέψω και σε ηχογραφήσεις που κάνω με τα υπόλοιπα μου όργανα.

Γρηγόρης Σιατερλής

Θες αρμόνιο για το ότι έχει και ρυθμούς; Ή θα πας και σε συνθεσάιζερ;

Βλέπω στο προφίλ σου ότι είσαι του ελληνικοδημοτικού λαϊκού προγράμματος (έτσι δηλώνεις).

www.sonicspace.gr

Σωστά!

Σε πρώτη φάση λέω να ασχοληθώ με το αρμόνιο απ' τη στιγμή που έχει έτοιμους ρυθμούς,λέω να μη ''μπλέξω'' με synth!

Γρηγόρης Σιατερλής

Δεν μου γεμίζει το μάτι η επιλογή σου.

Δεν περιμένω να ακούσω ''ωραία '' και ''μοντέρνα'' ρυθμικά patterns και ήχους ποιοτικούς.

Είναι πολύ entry level.

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας σε μια πιο εγγυημένη πρόταση .Σε σειρά pa της Korg ή στην Oriental Ε09 της Roland.(Από τα δεύτερα κάτι κινείται και στις αγγελίες του φόρουμ μας).

www.sonicspace.gr

• Guru

Με τόσο χαμηλή τιμή (200 ευρώ) σε μεταχειρισμένο και με Ελληνικά μπορείς να κοιτάξεις και το Roland E-09GR που είναι entry level.

Το Roland E-09GR όπως βλέπω καινούργιο παίζει γύρω στα 450,ίσως με δόσεις θα μπορούσα να κάνω κάτι (αυτό βέβαια είναι δικό μου θέμα  ;D).Είναι αρκετά αξιόπιστο όργανο?Έχει ποιοτικούς ήχους σε ικανοποιητικό βαθμό?

Γρηγόρης Σιατερλής

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου