schreivox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα! +1 για το sultans of swing. @Longshadow , κι εγώ στα 16 μου περίπου το έβγαλα νότα προς νότα (όσο γίνεται με το αυτί) και με fingerpicking. + Επίσης, για child in time. Αλλά, θυμάμαι πρώτη φορά να λέω ωπ, κατι γίνεται εδώ με το tornado of souls από Megadeth (πιο μικρός, 11-12?) και τέλος ένα σόλο που μου έδινε την αίσθηση του απλησίαστου για χρόνια: painkiller - judas priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Για βίντεο δεν μπορώ να θυμιθώ ούτε από τα πρώτα που μου άρεσαν(που να με πάρουν και τα χρόνια ;D) , αλλά ένα σόλο που μου έμεινε είναι αυτό Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Αν και σαν παιδί άκουγα πιο Hard καταστάσεις, για ένα περίεργο λόγο αυτό το τραγούδι και κυρίως το "μπάσιμο" στο 4:00 με έκανε να σκέφτομαι και να ακούω αλλιώς κάποια πράγματα στην μουσική .. ;) [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=d9BQq1AkJuI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση