Στάθης Π. Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όχι βρε Λάκη, σ' αυτόν με την τέταρτη παράθεση. 8) Αααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. :D Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;D Πρωτη φορα θα δω θεμα να κλειδωνεται λογω ασκοπης καταναλωσης των πορων ;D Στάκα γιατί μπερδεύτηκα. Εσύ ποιός είσαι τώρα? Γιατί, νομίζεις ότι ξέρει πλέον; Εδώ ξέχασα εγώ ποιος είμαι! ;D Θα βρεθει λυση στην κριση ταυτοτητας απο μια ανωτερη δυναμη,μη σκατε :) Πτυσσομενο κωδικα μου θυμιζει πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Ένα αυτοϊκανοποιούμενο emoticon θυμάμαι, αλλά δεν μπορώ να το βρω... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Θα βρεθει λυση στην κριση ταυτοτητας απο μια ανωτερη δυναμη,μη σκατε :) 42 Στα απαντημένα. Να κλείσει το thread παρακαλώ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Γιατί παρέθεσες μόνο αυτό και όχι ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Για να χαθεί η συνέχεια;;; Γκεμπελικές μέθοδοι...αλλά πάντα τέτοιος ήσουν. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έλα νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο... Έχω βάσιμες υποψίες ότι το θέμα μας θα λυθεί οσονούπω και θα γυρίσουμε στο (καλό- ευανάγνωστο) πρότερο καθεστώς ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Ένα αυτοϊκανοποιούμενο emoticon θυμάμαι, αλλά δεν μπορώ να το βρω... Αν εννοείς ότι με τα πιο πάνω αυτοϊκανοποιουμάστανε, για μένα τουλάχιστον έχεις δίκιο. Προσπαθώ να φτάσω τον ένα μήνα αποχής από την κανονική ...διαδικασία (μέχρι στιγμής 12 ώρες and counting - αυτή η πρωινή δεν κόβεται εύκολα...) γιατί κάπου άκουσα ότι δεν κάνει καλό, και ξεδίνω στο Νόιζ! (Κλειδιά είναι αυτά που ακούω να πλησιάζουν; ;D) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Αν εννοείς ότι με τα πιο πάνω αυτοϊκανοποιουμάστανε, Όχι ακριβώς με αυτή την ορολογία, αλλά γενικά, ναι... ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Θα βρεθει λυση στην κριση ταυτοτητας απο μια ανωτερη δυναμη,μη σκατε :) 42 Στα απαντημένα. Να κλείσει το thread παρακαλώ Πόσες φορές θα το πω, η λύση είναι "φυστίκι", τι δεν καταλαβαίνεις; Τς, τς. Να κλείσουν ΟΛΑ τα άλλα threads και να μείνει αυτό ανοιχτό παρακαλώ. Οφείλω να ομολογήσω ότι έδωσα μεγάλη μάχη με τον εαυτό μου για να μην κάνω παράθεση12 ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Να συμπληρώσουμε ότι δεν είναι μόνο οι αλλεπάλληλες παραθέσεις που προσθέτουν όγκο. Είναι κι οι φωτογραφίες. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όχι βρε Λάκη, σ' αυτόν με την τέταρτη παράθεση. 8) Αααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. :D Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;D Πρωτη φορα θα δω θεμα να κλειδωνεται λογω ασκοπης καταναλωσης των πορων ;D Στάκα γιατί μπερδεύτηκα. Εσύ ποιός είσαι τώρα? Γιατί, νομίζεις ότι ξέρει πλέον; Εδώ ξέχασα εγώ ποιος είμαι! ;D Θα βρεθει λυση στην κριση ταυτοτητας απο μια ανωτερη δυναμη,μη σκατε :) Πτυσσομενο κωδικα μου θυμιζει πλεον... Ε... να λοιπόν. Back to "normal" again. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Ε... να λοιπόν. Back to "normal" again. Α μάλιστα....εσύ τα πειράζεις και τα χαλάς. :P ;D ;D ;D Έτσι είναι πολύ καλλίτερο.&- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση