marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Έχω αρκετά Akai files που μάζεψα στο παρελθόν. Χθές είπα να τα "ξεσκονήσω" λίγο και να θυμηθώ τι είχαν μέσα και παρατήρησα το εξής... Γενικά τα ΑΚΑΙ cds δεν μου τα αναγνώριζε το Mac. Μου έβγαζε "Ignore" ή "Eject". Επέλεγα το Ignore...προφανώς το cd δεν εμφανιζόταν στο destop μου, αλλά ο Kontakt 2 που είχα το έβλεπε και τα διάβαζε κανονικά. Από τότε έχω αλλάξει και λειτουργικό και Κοntakt (5)...Χθές λοιπόν που προσπάθησα να διαβάσω ένα τέτοιο cd, o Kontakt 5 δεν το έβλεπε. Για καλή μου τύχη, έχω κρατήσει και το παλιό μηχάνημα που έχει και Kontakt2 και Kontakt3. Η παρατήρησή μου είναι ότι ούτε ο Kontakt3 τα βλέπει...Είναι λογικό ή δεν ξέρω τι μου γίνεται? ΥΓ. Από Kontakt και πλήκτρα γενικώς, δεν ξέρω τι μου γίνεται 8) :-X Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 το να μην βλεπει το λειτουργικο τα akai cd και να τα διαβασει οπως διαβαζει ενα cd δεδομενων η μουσικης, ειναι λογικο Ομως το kontakt πρεπει να τα βλεπει Αν εχεις ανοιχτο το kontakt (το 5, δεν εχει σημασια) Και βαλεις το cd μεσα στο drive του υπολογιστη Τοτε πας στο kontakt στο Files (στην μπαρα που εχει τα files διπλα libraries κλπ) και στο δεντρο που ανοιγει και εχει τα folders των σκληρων κλπ θα δεις οτι θα εμφανιστει το folder του drive σου που θα λεει akai cd Θα το κλικαρεις και θα δεις να σου ανοιξουν folders με τα partition που ειναι χωρισμενο το akai cd και μεσα σε αυτα θα διαλεγεις τους ηχους που θελεις Εχω πολλα akai cd απο παλια που τα ανοιγω χωρις προβλημα στο 5 με αυτον τον τροπο (δεν νομιζω να υπαρχει και άλλος) αμα κανεις αυτο ακριβως και δεν στο ανοιγει η δεν το αναγνωριζει το kontakt καθολου μολις το βαζεις, κατι δεν παει καλα με το ιδιο το cd Μηπως δεν ειναι το συγκεκριμενο akai φορματ ? Εχεις αλλο να δοκιμάσεις? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Τοτε πας στο kontakt στο Files (στην μπαρα που εχει τα files διπλα libraries κλπ) και στο δεντρο που ανοιγει και εχει τα folders των σκληρων κλπ θα δεις οτι θα εμφανιστει το folder του drive σου που θα λεει akai cd Εμ δε... κατι δεν παει καλα με το ιδιο το cd αυτό δεν παίζει...γιατί έχοντας μέσα το cd, έχω στο daw ανοικτό και το Kontakt2 και το Kontakt3 και στο 2 το βλέπω όπως λές και στο 3 όχι...είναι να τρελλαίνεσαι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 νομιζω οτι εχω και εγω ενα akai cd που δεν μου ανοιγει ενω θα επρεπε. Ο Ολα τα αλλα μου ανοιγουν Μπορει να ειναι μεμονομενο το γεγονος, να ειναι το συγκεκριμενο ετσι compiled που να μην αναγνωριζεται απο νεοτερες εκδοσεις. Ε, αφου εχεις και παλαιοτερες εκδοσεις του kontakt μεσα και ανοιγει, τι στεναχωριεσαι, ανοιξε το με αυτες αμα θες το συγκεκριμενο τοσο πολυ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Κατά 99% τα CD σου πρέπει να είναι εντάξει. Απλά, τα συγκεκριμένα original Akai CD είναι διαφορετικού format (όπως π.χ. τα Roland) και δεν μπορούν τα PC/MAC να τα διαβάσουν απευθείας, χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα translator, φύλως... Πάνε πολλά χρόνια από τότε, χρησιμοποιώ μόνο ορίντζιναλ ηαρντουάρε (original hardware). Υ.Γ. Δοκίμασε και αυτό που σου λέει ο cos_dr, δεν το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Ε, αφου εχεις και παλαιοτερες εκδοσεις του kontakt μεσα και ανοιγει, τι στεναχωριεσαι, ανοιξε το με αυτες αμα θες το συγκεκριμενο τοσο πολυ. ...τα 2 μηχανήματα δεν είναι δίπλα-δίπλα και πρέπει να μετακινώ τον controler... χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα translator, φύλως... είπαμε φίλος...Kontakt...απλά ο τελευταίος δεν βλέπει τίποτα...θα το σκίσω όμως το ΣΚ... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Πιθανόν να δουλέψει το παρακάτω: ΘΑ χρησιμοποιήσεις ένα από αυτά τα προγράμματα http://www.soundlib.com/cdxtract/ http://www.extranslator.com/ Θα εξαγάγεις τα ΑΚΑΙ σε nki format και μετά τα φορτώνεις ως βιβλιοθήκη του KONTAKT. http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 το kontakt κανει το ποθητο translation που λεει ο λατρευτός M. X. ειναι στις προδιαγραφες του. Τωρα εβαλα ενα akai cd με ωραια choirs που εχω και παίζω απο το kontakt. (ζηλεια - ψωρα) χαχαχα Ριξε το 2 εκει που εχεις τον controller, μπορεις να εχεις πολλες εκδοσεις του kontakt ταυτοχρονα στο ιδιο συστημα και τα daws τις διαβαζουν σαν ξεχωριστα vst οποτε μπορεις να εχεις ανοιχτες διαφορετικες εκδοσεις στο project σου καλη η μεθοδος που προτεινει ο broken tempo , μπορεις να το κανεις και με το προγραμμα awave studio. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Ριξε το 2 εκει που εχεις τον controller, μπορεις να εχεις πολλες εκδοσεις του kontakt ταυτοχρονα στο ιδιο συστημα και τα daws τις διαβαζουν σαν ξεχωριστα vst οποτε μπορεις να εχεις ανοιχτες διαφορετικες εκδοσεις στο project σου Εκεί που είναι το Κontakt2 είναι ένα Μac G5 και εκεί που είναι το Κontakt5 είναι Intel...γιατί νομίζεις τόσα χρόνια δεν άλλαζα μηχάνημα? Δεν ήξερα τι θα βρώ μπροστά μου? :'( (ζηλεια - ψωρα) χαχαχα μα τέτοια κακία? ;D ;D Θα εξαγάγεις τα ΑΚΑΙ σε nki format και μετά τα φορτώνεις ως βιβλιοθήκη του KONTAKT. Thanks man...αυτό ήθελα να αποφύγω....εάν δεν υπάρχει άλλη λύση...θα το(ν) πιούμε και αυτό το ποτήριο!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 @ marathon έχω AKAI ;D (ζηλεια - ψωρα) χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση