Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Αυτο το κ@λοχρωμα/design δεν τους κουρασε? 20 χρονια τα ιδια και τα ιδια... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Αυτο το κ@λοχρωμα/design δεν τους κουρασε? 20 χρονια τα ιδια και τα ιδια... Συμφωνώ...θα το προτιμούσα ολόλευκο. Έχει αρχίσει αυτό το χρώμα και με ''τραβάει''. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Οθόνη δεν έχει για να διαφοροποιείται από τo NL3. Εξάλλου θα χτυπούσε την τιμή ακόμα περισσότερο και δεν κάνει. Μία νέα έκδοση εκείνου του ξεχασμένου θηρίου, του Nord Modular, σκέφτεται άραγε να βγάλει;... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Μία νέα έκδοση εκείνου του ξεχασμένου θηρίου, του Nord Modular, σκέφτεται άραγε να βγάλει;... ::) Σε σώζει το emoticon κύκλωπα. Το πας για τριχίλιαρα... Άλλωστε το G2x ακόμα καλά κρατεί. Kαι μιας και είπα για λευκα... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Σε σώζει το emoticon κύκλωπα. Το πας για τριχίλιαρα... Άλλωστε το G2 ακόμα καλά κρατεί. Ναι αλλά μόνο used, αν δεν απατώμαι. Και δε νομίζω να είναι εύκολο να τσιμπήσεις κάποιο, τουλάχιστο καλοδιατηρημένο και σε καλή τιμή. Για live χρήση φυσικά, γιατί για studio, υπάρχουν λύσεις σε VST/standalone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leca Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2014 Κατά τη γνώμη μου αν το nord Α1 αγγίξει λίγο παραπάνω τη τιμή του 2χ πιστεύω ότι θα κάνει καλές πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2014 Έχουμε βιντεάκι παρουσίασης του Nord Lead A1 από την NAMM: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Ναι το ειδα και το απογευμα το βιντεακι,και μου φανηκε πως ειτε αυτος δεν ξερει κατι ιδιαιτερο απο συνθ,ή δεν ξερει πως να παρουσιασει με ευγενεια το οτι δεν εχουν να προσφερουν κατι καινουριο και χρησιμο(ή και τα 2 ;D ) Δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος ,αλλα ολιγον τι αδιαφορο μου φαινεται το synth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος ,αλλα ολιγον τι αδιαφορο μου φαινεται το synthΔεν εισαι ο μοναδικος. Το Α1 ανετα μπορουσε να ειχε βγει στα μεσα των 90s, τοτε που ειχε πρωτοβγει το πρωτο Nord Lead. Τα ιδια και τα ιδια απ'τη Clavia. Κουρασε. Γενικα στην φετινη NAMM δεν βλεπω κατι το ενδιαφερον, τουλαχιστον στον τομεα των synths επικρατει ησυχια. Λιγα πραγματα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2014 Γενικα στην φετινη NAMM δεν βλεπω κατι το ενδιαφερον, τουλαχιστον στον τομεα των synths επικρατει ησυχια. Λιγα πραγματα. Υπομονή, έχουμε και την έκθεση Φρανκφούρτης σε λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση