Προς το περιεχόμενο

Επιτελους απαντηση στο αιωνιο ερωτημα των ξυλων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσυ κανεις λαθος.Αλλο να λες και οι δυο κιθαρες εχουν πχ 500αρια pots(ενω στην πραγματικοτητα συνηθως και τα δυο δεν ειναι ακριβως 500) ή οι μαγνητες εχουν ακριβως τις ιδιες περιελιξεις ενω αυτο δεν ισχυει παντα 100% στην πραγματικοτητα.Στο δικο μου παραδειγμα μεταφερεις το ιδιο το pickguard οποτε δεν υπαρχει καν συγκριση ως προς την αντικειμενικοτητα....στο δικο μου παραδειγμα εχεις τον ΙΔΙΟ λαιμο(οχι απλα ακριβες αντιγραφο του) στο δικο μου παραδειγμα εχεις τις ΙΔΙΕΣ χορδες.

Γιαυτο σου λεω...ουτε καν πλησιαζει ;).

Εδω γελανε απλα και αποχωρουν απο την συζητηση.... 8) 8)

Ε φυσικα οταν δεν εχουν απαντηση...η ειρωνευονται αλλα Νοιζ style...απαντησε μου ομως ετσι για το χαβαλε πιστευεις πχ οτι...οτι pot 500αρι βλεπεις ειναι ακριβως 500?απλη ερωτηση που ζηταει απλη απαντηση με ενα ναι η ενα οχι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 383
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Oi custom shop έχουν καλύτερα ξύλα;

κΣυλα φιλως,σχολείο δεν πήγες?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ε φυσικα οταν δεν εχουν απαντηση...η ειρωνευονται αλλα Νοιζ style...απαντησε μου ομως ετσι για το χαβαλε πιστευεις πχ οτι...οτι pot 500αρι βλεπεις ειναι ακριβως 500?απλη ερωτηση που ζηταει απλη απαντηση με ενα ναι η ενα οχι....

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.Αν εννοεις οτι 2 500αρια pots μεταξυ τους αν τα συνδεσεις σε πολυμετρο αν θα δειχνουν το ιδιο ? Οχι δεν θα δειχνουν αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση οι διαφορες στις ενδειξεις τους δεν θα κανουν την διαφορα στον ηχο που τοσο ψαχνεις με το μικροσκοπειο να βρεις για να αποδειξεις ενα βιντεο λαθος.....

Αν δεν καταλαβα καλα πες μου

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Μιλάμε για το Μαόνι on the Silver Mountain......

Σε τι υψόμετρο; Από που είναι το μαόνι, Καναδάς, Αμερική ή Τρίκαλα; Με τι το πάει στο βουνό; Φορτηγό, ελικόπτερο; Τι καύσιμο καίει το όχημα; Με τι έκοψαν το κομμάτι; Πριόνι, κορδέλα, φωτόσπαθο; Σε ποιά πλευρά του βουνού; Αυτή που βλέπει θάλλασα ή την άλλη που βλέπει το Platinum Mountain;

Δεν μας τα λες καλά. Πολλές παράμετροι χωρίς διευκρίνιση. Δεν είναι αντικειμενικό πείραμα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.Αν εννοεις οτι 2 500αρια pots μεταξυ τους αν τα συνδεσεις σε πολυμετρο αν θα δειχνουν το ιδιο ? Οχι δεν θα δειχνουν αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση οι διαφορες στις ενδειξεις τους δεν θα κανουν την διαφορα στον ηχο που τοσο ψαχνεις με το μικροσκοπειο να βρεις για να αποδειξεις ενα βιντεο λαθος.....

Α μαλιστα αρα εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι διαφορα στα ηλεκτρικα(που τουλ ολοι συμφωνουν ειναι συντριπτικα μεγαλυτερες ακομα και αν δεν συμφωνουν για το απολυτο)  σε ΚΑΜΙΑ περπτωση δεν κανει τοση διαφορα αλλα εισαι ετοιμος να πιστεψεις κατι τετοιο για τα ξυλα.Εγω ομως σε διευκολυνα και στο εβγαλα και αυτο απο την εξισωση των παραμετρων καθως στα δικα μου παραδειγματα ειναι το ακριβως ιδιο pickguard οποτε μεγαλυτερη ταυτιση απο αυτο δεν μπορεις να πετυχεις.Επισης ειναι ιδιος λαιμος οποτε ουτε nut ουτε κλειδια ουτε δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι παρομοια ειναι ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια(στο δικο σου ειναι διαφορετικοι λαιμοι).Επισης οι χορδες δεν ειναι απλα το ιδιο gauge αλλα οι ιδιες ακριβως χορδες.Δεν νομιζω λοιπον τι βιντεο σου πλησιαζει ουτε καν σαν ιδεα αντικειμενικοτητας....

Α μαλιστα αρα εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι διαφορα στα ηλεκτρικα(που τουλ ολοι συμφωνουν ειναι συντριπτικα μεγαλυτερες ακομα και αν δεν συμφωνουν για το απολυτο)  σε ΚΑΜΙΑ περπτωση δεν κανει τοση διαφορα αλλα εισαι ετοιμος να πιστεψεις κατι τετοιο για τα ξυλα.Εγω ομως σε διευκολυνα και στο εβγαλα και αυτο απο την εξισωση των παραμετρων καθως ειναι το ακριβως ιδιο pickguard οποτε μεγαλυτερη ταυτιση απο αυτο δεν μπορεις να πετυχεις.Επισης ειναι ιδιος λαιμος οποτε ουτε nut ουτε κλειδια ουτε δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι παρομοια ειναι ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια(στο δικο σου ειναι διαφορετικοι λαιμοι).Επισης οι χορδες δεν ειναι το ιδιο gauge απλα αλλα οι ιδιες ακριβως χορδες.Δεν νομιζω λοιπον τι βιντεο σου πλησιαζει ουτε καν σαν ιδεα αντικειμενικοτητας....

Ωραια κατσε να τα βγαλουμε εξω τα βιντεο μας να τα ομοιασουμε.

Οτι να'΄ναι

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δεν μας τα λες καλά. Πολλές παράμετροι χωρίς διευκρίνιση. Δεν είναι αντικειμενικό πείραμα.

Τρικάλων κομένα με νυχοκόπτη από το δέντρο και μέσα στο ίδιο pot

mini_pot_terre_cuite_1341330391.jpg

και όλα στην ίδια πλευρά και υψόμετρο του Βουν(τ)ού.

Πως πήγαν δεν μας νοιάζει.

Και δεν θα πρεπε.

Εκτός αν ψάχνεις δικεωλογίες επεδή είσε κουφός και δεν ακούς.

Αν δεν καταλαβένεις, μη κοροδέβεις φίλως.

Απλά μόκο.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Οτι να'΄ναι

Οτι να ναι? Νομιζω σου υπεδειξα τις διαφορες μια προς μια....

Μη κορίτσια, μη. Υπάρχουν και παιδιά που βλέπουν.

Απλά μόκο.

Μάλιστα αφέντη. Ταπεινός σας δούλος μεγαλειότατε. Πάντα στις υπηρεσίες σας τρομακτικότατε.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου