Προς το περιεχόμενο

Επιτελους απαντηση στο αιωνιο ερωτημα των ξυλων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 383
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ΥΓ όλοι μαζί να διώξουμε το τύραννο και να βάλουμε τον ''Ανθρωπα με τη μοναδική λάμψη'' στη θέση του, βεζύρη. 

εμενα μου ειπε οτι θα με διορισει επιτηρητη ξαπλωστρων σε ΔΗΜΟΣΙΑ παραλια με γραμμωμενες 19χρονες καλλονες με μισΤο 23.000 ΕΥΡΩ/ΜΕΡΑ....ΦΥΣΙΚΑ και θα τον ψηφισω.

Φίλως σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, στη δική μας κυβέρνηση, υπό τον βεζύρη με τη μοναδική λάμψη, θα γίνεις υπουργός Ξσυλίας και θρησκευμάτων, μόνο αφτό σε λέω τπτ άλλο

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλως σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, στη δική μας κυβέρνηση, υπό τον βεζύρη με τη μοναδική λάμψη, θα γίνεις υπουργός Ξσυλίας και θρησκευμάτων, μόνο αφτό σε λέω τπτ άλλο

μονο οι βλακες,οι πλουσιοι και οι απατεωνες μπλεκουν με την πολιτικη φιλως και εγω δεν ειμαι τιποτα απο αυτα τα 3...ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ λοιπον και ξερο ...παντεσπανι...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ λοιπον και ξερο ...παντεσπανι...

Ώστε λοιπόν το αποφάσισες, θα γίνεις ΔΥ  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator

Φίλος αν ο δικός μας τύραννος του έταξε τα παραπάνω, ανακαλώ πάραυτα ότι είπα για το μαχόγκανι...

Μαχόγκανι το καλύτερο ξσύλο  ;D

all this has happened before and will happen again

μονο οι βλακες,οι πλουσιοι και οι απατεωνες μπλεκουν με την πολιτικη φιλως και εγω δεν ειμαι τιποτα απο αυτα τα 3...ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ λοιπον και ξερο ...παντεσπανι...

...λίγο απατεώνας είσαι... ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μόλις μας έφτασε η είδηση από το αστυνομικό ρεπορτάζ που λέει πως συνελήφθει ο γνωστός μουσικός Τέρης-Παρτέρης μετά από έφοδο παρουσία εισαγγελέα στην οικία του όπου είχε φυτεία αγριοπασατεμπιάς την οποία λαθραία υλοτομούσε και πούλαγε σε ανυπσίαστους οργανοποιούς.

Ήδη οδηγείται στη ΓΑΔΑ συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής, νεώτερα με όλες τις εξελίξεις στο καυφτό αφτό θέμα σε λίγο

No one wants an alien

...λίγο απατεώνας είσαι...  

Βρηκες και εσυ τον...απατεωνα..... :'(.....πρεπει να εχω πληρωσει τα τελευταια 20 χρονια...τα μισΤα τουλαχιστον 50.000 ...επιτηρητων ξαπλωστρας στο δημοσιο σε φορους.... :P :-\

Ώστε λοιπόν το αποφάσισες, θα γίνεις ΔΥ   

ε να μη φαω και εγω λιγο παντεσπανι τωρα στα γεραματα? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

...τα μισΤα τουλαχιστον 50.000 ...επιτηρητων

γι αυτό σε λέω απατεώνα...έπρεπε να έχεις πληρώσει ΟΛΑ και όχι τα μισά ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator

Μόλις μας έφτασε η είδηση από το αστυνομικό ρεπορτάζ που λέει πως συνελήφθει ο γνωστός μουσικός Τέρης-Παρτέρης μετά από έφοδο παρουσία εισαγγελέα στην οικία του όπου είχε φυτεία αγριοπασατεμπιάς την οποία λαθραία υλοτομούσε και πούλαγε σε ανυπσίαστους οργανοποιούς.

Ήδη οδηγείται στη ΓΑΔΑ συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής, νεώτερα με όλες τις εξελίξεις στο καυφτό αφτό θέμα σε λίγο

Έλα ρε συ, μην παραπληροφορείς τον κόσμο... Μια απλή φυτεία tilia tomentosa ήταν. Παρεξήγησης...  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου